OVO JE MUŽ NAJATRAKTIVNIJE VODITELJKE U SRBIJI: U pitanju je PEVAČ, svi ga znate

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Ana Radulović je supruga bivšeg takmičara “Zvezda Granda” Mirčeta Radulovića.

Ana je za kratko vreme postala jedna od najatraktivnijih voditeljki u našoj zemlji. Nju na društvenoj mreži Instagram prati skoro 300.00 ljudi, a odnedavno vodi emisiju „Balkanska veselja“.

Izazovna voditeljka je već godinama u braku sa nekadašnjim učesnikom „Zvezda Granda“ Mirčetom Radulovićem i imaju sina kog ne vole da eksponiraju javno.

Radulovićka je svojevremeno istakla da je bila ljubomorna na posao koji radi njen muž, kao i na zgodne dame koje se „motaju“ oko njega, te je svoju sreću okušala kao voditeljka vremenske prognoze na jednoj privatnoj televizije gde se pokazala kao jako harizmatična osoba, te je ubrzo na istoj televiziji dobila emisiju koja govori o rijaliti učesnicima, a koja se emituje uživo.

Ana sada vodi emisiju koja prikazuje kako izgledaju romska veselja u dijaspori, gde sa organizatorima priča i otkriva vrtoglave cifre koje domaćini ulažu u glamurozna slavlja.

Ona privlači veliku pažnju javnosti, a njeni vrući snimci na Instagramu broje i do 100.000 pregleda. Voditeljka je najnovijom objavom napravila pravu pometnju.

Naime, ona se snimala u jednom salonu, a na sebi je imala helanke koje su istakle njene atribute kao i dubok dekolte.

Ako je suditi po Instagramu, ova atraktivna voditeljka je unovčila svoju popularnost tako što reklamira razne proizvode kao i kladionice te na taj način dodatno razađuje.

Add Comment