NAŠA VODITELJKA JE UNUKA VELIKE LEGENDE: Nestvarno je LEPA i miljenica je svih MUŠKARACA, znate li ČIJA JE?

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Ana Prelević svojevremeno je privukla ogromnu pažnju kada je postala Mis Grčke, a interesantno je da ona nije samo još jedno lepo lice, već razvija uporedo i dve uspešne karijere

Nije tajna da su Srpkinje jedne od najlepših žena na planeti. Ipak, ne može svaka da se pohvali da je postala misica i to u drugoj zemlji, kao što je to bio slučaj sa lepom Anom Prelević o kojoj je svojevremeno brujao svet kada se 2010. godine pojavila na takmičenju lepote Star Hellas, gde je predstavljala Grčku, prenosi Wanted.mondo.rs.

Ona je tada u Las Vegasu zasluženo odnela pobedu, a stvari su se umnogome promenile u poslednjih 12 godina. Pre svega, ova talentovana lepotica rodila se u Beogradu, ali je veći deo života provela u Grčkoj gde je njen otac, inače slavni košarkaš Branislav Prelević, gradio karijeru.

No, Branislav nije jedino slavno lice u njihovoj porodici. Anin deda je čuveni jugoslovenski pevač Đorđe Marjanović čiji se hitovi i danas pevaju.

Ana je tako odrastala u Grčkoj, ali se sa 18 godina odselila u Veliku Britaniju da bi studirala medijske komunikacije na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu. Nakon tri godine diplomirala je 2010. godine i vratila se u Grčku.

Nakon izbora za Miss, ona se okušala i u medijima, te je postala tv lice, a i danas radi kao voditeljka.

No, to nije sve. Lepotica srpskog porekla se takođe bavi i preduzetništvom, te ima svoj brend sportske odeće, piše Naj žena.

Add Comment