ANA ĆURČIĆ OTIŠLA U WC I PRIZNALA PRAVU ISTINU O SVEMU: Mnogi će biti BESNI, produkcija ODMAH SVE PUSTILA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Ana Ćurčić se nakon emisije “Pitanja gledalaca” osamila sa Zoricom Marković u veceu hotela “Zadruga” te su tom prilikom pričale o Zvezdanu Slavnića.

Ako ti kažem Zorice da li sam mu ikada nešto u životu tražila osim ljubavi, pažnje, čuvanja i razumevanja? Veruj mi, ne videla nikoga u životu. On meni jeste bio tu, nećemo u procentima, bio mi je tu u teškim trenucima. Pa i iz tog malog što je bio tu, ja ga ne bih izdala, razumeš? Zato ti i podvlačim i kad kažem da su njih dvoje isti, isti su – rekla je Ana.

Pa dobro, ne sumnjam, vidim ja da su isti. Nego, kako nisi mogla da dovedeš u sumnju emocije pre toga – rekla je Zorica.

On je meni pričao kako ja njemu ne pokazujem ljubav. Razlika je ako ti kažem da te volim kao prijatelja, da li ti više znači da ti kažem ili kada me pozoveš u tri ujutru i kažeš da ti se duša raspada, da sednem u kola i dođem? Meni je petoro ljudi na mojim plećima, koje ja izdržavam, uz pomoć od mog bivšeg supruga. Misliš da sam mu tražila alimentaciju? Bože sačuvaj – rekla je Ana.

Kakav je osećaj kada te pogleda – pitala je Zorica.

Ja njemu ništa ne verujem, ne znam kako da ti objasnim. Ja mogu da ti pričam o sebi, a pre “Zadruge” sam mogla da ti pričam o meni i njemu. Danas, jako mi ovde pi*e osećanja, ludilo. Iz besa u… – rekla je Ana.

Jako ružno. Svi dušmani u kući su se obradovali – dodala je Markovićka.

Ne zna on kako se čuva žena – pričala je Ana. – piše Pink.

Add Comment