PINK IZDAO VANREDNO SAOPŠTENJE POVODOM DEE ĐURĐEVIĆ: Hitno objavljeno

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Voditeljka TV Pink imala je čak 21 operaciju posle teške saobraćajne nezgode 7. februara 2019. godine. kada ju je udario autobus ispred KBC “Dr Dragiša Mišović”. Juče je operisana ponovo, 22. put, nakon čega se oglasila na Instagramu.

Pink je sada izdao važno saopštenje na svom portalu:

Očekivano, Deu nije napustio njen pobednički, vedri i nesalomivi duh, te je pozirala s osmehom i objavila sjajne vesti.

Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci! Juče mi je prof. dr Marko Bumbaširević operisao šaku i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtevna operacija koju samo on može da uradi u Evropi.

Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna dr Bumbašireviću što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu. Učinio je nemoguće. Magija. Zahvaljujem se i fantatičnom osoblju bolnice počevši od doktora, anestetičara, sestara.

Hvala vam na divnoj nezi i svim osmesima. I ovo smo preživeli. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo – poručila je Dea, koja se već sutra vraća na svoje radno mesto, kada će ujutro poželeti dobro jutro milionima gledalaca TV Pink.

Add Comment