Fatimsko proročanstvo od kog PODILAZI JEZA: Sledi zemljotres i tri dana apsolutne tame, EVO šta ČEKA EVROPU!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Poznato katoličko svetilište i mesto hodočašća u Portugalu Fatima, poznato je i po jednom posebnom proročanstvu. Sveštenik Augustin, koji živi u Fatimi, rekao je kako mu je Papa Paul VI dao dozvolu da poseti sestru Luciju, poslednju živu fatimsku proročica koja je živela u manastiru. On je rekao da ga je primila oduševljeno i ispričala mu proročanstvo, koje je kroz njene reči izrekla sama Bogorodica, prenosi dnevno.hr.

“Oče, Naša Gospa je veoma tužna jer niko nije zainteresovan za njeno proročanstvo iz 1917. godine, iako pravednici hodaju uskom stazom, zli hodaju širokim putem koji ih vodi pravo ka njihovom uništenju! Verujte mi, Oče, mnoge će duše biti izgubljene i mnogi će narodi nestati sa lica Zemlje.

Čovek na veoma važnoj poziciji će biti ubijen i to će prouzrokovati rat. Moćna vojska će dominirati u celoj Evropi i započeće nuklearni rat.

Mrak će na nas pasti 72 sata (3 dana) i jedna trećina čovečanstva koja preživi ovu tamu i žrtvu će početi da živi u novom razdoblju.

Jedne veoma hladne noći, 10 minuta pre ponoći, ogroman zemljotres će pogoditi zemlju osam sati.

Zemljotres će biti tako nasilan da će pomeriti zemlju 23 stepeni i zatim je vratiti na njenu normalnu poziciju. Zatim će potpuni i apsolutni mrak pokriti celu planetu”.

Add Comment