SVE JE BILA SAMO IGRA? Zvezdan NAPUSTIO Zadrugu?

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Nije ni tu… E, pa neće moći tako, ja pala s Marsa nisam – prokomentarisala je ona sama sa sobom, a onda su usledili komentari na mrežama.

“Izašao je Zvezdan da dogovori više para, vratiće se Ani, a ova mala je samo bila igra”, “Shvatila je da je otišao u produkciju na dogovor, zato proverava. Nije ona glupa toliko baš”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod snimka.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je svoju nevenčanu suprugu Anu, s kojom je proveo 15 godina, ostavio uživo u programu pred milionima gledalaca Zadruge, kada je priznao emocije prema 22 godine mlađoj Anđeli Đuričić.

Ana je nedavno postala takmičar rijaliti šou programa “Zadruga”. Ona je u rijaliti odlučila da uđe nakon što ju je suprug javno prevario sa mlađom učesnicom rijalitija, te se souči sa njima oči u oči.

Nakon emisije “Pretres nedelje” Zvezdan je u nervnom rastrojstvu počeo da plače i da moli svoju bivšu, nevenčanu suprugu Anu za oproštaj, a u jednom trenutku ju je pitao da li može da je zagrli.

Ana i Zvezdan su vodili emotivan razgovor, a nakon što je Slavnić počeo da plače, ona je ustala da mu donese vode. Kada se vratila, Zvezdan ju je uplakan pitao za zagrljaj:

Jesi li se smirio?- pitala je Ana Zvezdana, a on joj je potvrdio. Ipak, očajnički je želeo da je zagrli:

Je l’ mogu da te zagrlim? – pitao je Zvezdan.

Možeš – rekla je Ana, a on je pao na kolega i nastavio da jeca. – Skloniću se ja od tebe, nisi zaslužila to – kazao je on.

Nakon njihovom emotivnog razgovor na društvenim mrežama pojavio se snimak zbog kojeg gledaoci misle da je sve ovo dogovor između Ane i Zvezdana.

Jesam li dobro skočio? – pitao je Slavnić aludirajući na iskakanje kroz prozor.

Ha? – pitala je Ana.

Jesam li dobro skočio? – Kaskaderski – nasmejala se Ana.

Add Comment