ISPLIVAO DOKAZ DA JE SVE ISCENIRAO! Zvezdan emotivno manipuliše Anom!ŠOK VIDEO koji sve DOKAZUJE!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Zadrugar Zvezdan Slavnić se ne smiruje od trenutka kada je na vratima Bele kuće ugledao bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić koju je prevario sa cimerkom Anđelom Đuričić, a lomljenje inventara i samopovređivanje su mu postali deo svakodnevice. Međutim, mnogi kažu da Zvezdan samo želi da manipuliše Anom i ostalim zadrugarima, o čemu svedoči snimak koji je se pojavio na internetu.

Naime, dramatična scena u kojoj se Slavnić svom snagom zaleće i prolazi glavom kroz staklena vrata potresla je gledaoce rijalitija, ali vrlo brzo su svi zaključili da je Zvezdan prošao bez ijedne jedine ogrebotine! Fanovi “Zadruge” su se odmah bacili na raskrinkavanje Slavnića za kojeg tvrde da nije ni imao nameru da povredi sebe, o čemu svedoči i usporeni snimak.

Naime, jasno se vidi da je Zvezdan rukama zaštitio lice i oči, a da je u zaletu prvo kolenom razbio staklo! Ova “tehnika” probijanja staklenih vrata izgleda vrlo uvežbano, a na veštini bi mu pozavideli mnogi kaskaderi! Takođe, osim što to nije uradio u žaru svađe, pre nego što se zaleteo prvo je nekoliko puta odmerio vrata, što je mnoge navelo na zaključak da je odglumio afekat, te da je sve to uradio kako bi emotivno manipulisao Anom.

“Psiho manipliše celom kucom”, “Prvo glavom izračuna gde su letvice na vratima pa rukom probije da se ne povredi, kao kaskader. Sve je smisljeno, ko i svaki njegov korak”, “Slina folirantska”, “Ha,ha,ha lik proleće kroz staklo, a stavlja ruke da ne povredi glavu”, “Tri puta je išao do vrata i nazad merio kako mu je najsigurnije i tek onda izleteo i to s rukama napred. Pritom ni jednu ogrebotinu nema, isto kao i sa nožem”, “Ovo je takav folirant, manipulator… Treba đubre isterati…”, “Čovece on zna da je ona osetljiva na njegovo zdravlje i da joj žao i sada manipuliše, ne zna kako da skrene paznju da bi se ona spustila i nastavilo se sve kako on hoće.

Sličan slučaj sam nažalost videla”, “Namerno to radi da je zastraši da ne sme pričati. Podrška za Anu!”, “Ana njega nije smela ostaviti, jer joj je pretio ovim, to je očigledno”, “Vrsta emocionalne ucene. Ja cu da se samopovređujem ako ti Ana uradiš ono sto meni ne odgovara, ako ti kazes ovo/ono, ako ostanes u “Zadruzi” ja ću da se isečem, prođem kroz staklo… Drugim rečima opet je Ana “kriva” za Zvezdanovo ponašanje” – bili su samo neki od komentara.

Add Comment