POBEDIO JE U ZVEZDAMA GRANDA, A SADA OD NJEGA NI TRAGA NI GLASA: Evo gde je DANAS, život mu obeležila TRAGEDIJA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Darko Martinović pobednik je šeste sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Publika je bila oduševljena njegovim talentom, imao je najviše glasova publike, samim tim i fanova, ali se nakon pobede skoro potpuno povukao sa javne scene.

Nakon pobede Darko Martinović je snimio svoj prvi album koji je predstavljao poklon od produkcije, ali nakon toga je nestao sa malih ekrana.

Mnogima je žao što je zanemario talenat, a danas se ponekad pojavljuje u “Grandovim” emisijama.

Mnogi misle da sam potpuno slep, ali vidim otprilike pet odsto. Vidim toliko da znam kada je dan, a kada noć. Kao klinac, kada sam počeo da se osamostaljujem, dolazilo je do nerazumevanja od strane mojih vršnjaka. Oni nisu mogli da shvate taj nedostatak i to što ja ne mogu da igram fudbal. Deca su umela da budu surova. Kasnije su me prihvatili i sada nemam nikakvih problema. – rekao je on svojevremeno.

Iako je gotovo slep, Darko odlično vozi bicikl i igra košarku. Ovaj pevač je kao veoma mlad doživeo porodičnu tragediju zbog koje je prošao kroz veoma teške trenutke.

Živim sa majkom i sa dvojicom braće, oni su mi pomogli da uspem i kao pevač i kao čovek, a otac mi je umro pre četiri godine, kada su mu otkazali bubrezi. To su bili teški trenuci za mene, ali život je morao da ide dalje – ispričao je 2012. godine, odmah nakon pobede u popularnom muzičkom takmičenju.

Darko je nastavio da se bavi muzikom, više kao radni pevač, a ne jedan od onih koji bi pravio karijeru putem skandala.

Add Comment