ANA JE ŽIVA, BRAJAN JE NIJE UBIO? Isplivale tvrdnje jako bitnog čoveka, izneo svoje DOKAZE, DA LI OVO SVE MENJA?

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Iako je Brajan Volš optužen za ubistvo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš na osnovu brojnih dokaza koji na to ukazuju, to što njeno telo još nije nađeno izaziva brojne kontroverze u vezi s ovim slučajem. Jednu takvu, priličnu bizarnu teoriju izneo je Brajanov školski drug, koji veruje da je njemu „nameštena igra“ i za to krivi tajne službe.

Ana je nestala u novogodišnjoj noći, kada je prema Brajanovim rečima oko 4 sata ujutru zbog posla krenula za Vašington iz Kohaseta.

Istraga je pokazala da je u isto vreme on na internetu počeo da se raspituje kako se rešiti tela, i to ženskog, a njen nestanak je prijavio tek četiri dana kasnije?! Telo do danas nije nađeno, ali je u podrumu Volšovih pronađen krvavi nož, a na obližnjoj deponiji Anine lične stvari, testera sa krvavim tragovi, tepih sa tragovima krvi i brojni drugi dokazi.

I pored svega toga, Brajanov drug, lokalni jutjuber, objavio je svoju teoriju koju je preneo američki portal meaww.com.

-Išao sam u srednju školu sa Brajanom Volšeom i ne mislim da je kriv za ubistvo svoje žene. Mislim da je za to odgovorna njegova žena, posao Ane Volš i špijunske veze – objavio je u videu na Jutjubu, tvrdeći da je Brajanu „namešteno u slučaju ubistva njegove žene“.

-Brajana poznajem 30 godina, ne verujem da je to mogao da uradi. S druge strane, postoje neke informacije koje se ne uklapaju i o kojima se ne priča. Možda Ana uopšte nije mrtva, već je povezana sa obaveštajnim agencijama – rekao je između ostalog jutjuber.

Obrazlažući svoje stavove on se pozvao na skandalozan teks „Njujork posta“. U pitanju su dva muškarca koja su živela u zgradi u Vašingtonu kojom je Ana upravljala, a koji su uhapšeni jer su se lažno predstavljali kao federalni agenti. „Njujork post“ je perfidno uvezao Anu sa ovim slučajem optužujući nestalu i po svemu sudeći mrtvu ženu da je ovaj skandal zataškavala.

-Videli smo da njene kolege u zgradi koju je vodila imaju lažne pasoše. U njihovom posedu je bilo mnogo raznih lažnih isprava sa kojima su mogli bez poteškoća da napuste zemlju, tako da nema dokaza da je ona zapravo mrtva, i zato mislim da mu je sve ovo namešteno – zaključio je Brajanov drug.

Add Comment