ANA ZVEZDANOVA BACILA OKO NA OVOG ŠMEKERA? Drže se za RUKU, bivši će GREBATI VRATA DA IZAĐE kad vidi KO JE

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Zvezdan Slavnić saopštio je novoj devojci, Anđeli Đuričić, da je odlučio da naprave petomesečnu pauzu dok ne izađu iz rijalitija, dok njegova bivša supruga, Ana Ćurčić, koju je prevario, po mišljenju publike polako ulazi u novi emotivni odnos.

Zvezdan je priznao da mu je neprijatno da ima bilo kakve odnose, poljupce i zagrljaje pred bivšom suprugom.

Razmišljao sam, došao sam do zaključka u ovoj sad situaciji kakva jeste, ja bih želeo da se povučem. Na šta mislim? Ako budemo kako jesmo bili, doći će do provokacija od nje koje će se, što tebi, što meni… Ne znam kako će se odvijati. Ja samo želim da ni sebi, ni tebi, ni njoj, napravim problem na bilo koji način. Ako ti mene voliš, volećeš me i za pet meseci kad izađem odavde. Ako se budem ponašao ovako, ne znam kako ću ja lično to raditi, da mi je tu neko s kim sam proveo 15 godina života – počeo je Zvezdan i dodao:

Napolju i ovde je drugačije, ako me shvataš. Ne želim da te isključim i da se povučem, jednostavno ako se ne povučem da sam sebi napravim u glavi normalno, neću napraviti ni sebi, ni nikome. Ne vidim drugačiji način. Iz poštovanja ne moram bar da joj natrljavam dalje, kakva god da je. To moje i tvoje da se utrljava njoj nije okej, niko od nas nije dobro sad. Ako svo troje odemo u ludaru, nema svrhe.

Ne ograđujem se i ne bežim od tebe. Sa Anom bi mi bilo drago a popričam i da sve bude normalno koliko može, ali bar da ne bude nenormalno. Apsolutno se sekund nisam igrao sa tobom, niti se igram. Meni je samo pet meseci jako dugo, može da se desi sto pedeset loših stvari, a na tebe apsolutno gledma, jer ako ona bude gledala nas kako se grlimo, ljubimo, šetamo, ne može sama ona sa tim da izađe i da izađe na dobro. Gledam da spasem sebe, tebe i nju od problema jer ste vi tri osobe koje ja… – rekao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić saopštio je novoj devojci, Anđeli Đuričić, da je odlučio da naprave petomesečnu pauzu dok ne izađu iz rijalitija
Zvezdan Slavnić saopštio je novoj devojci, Anđeli Đuričić, da je odlučio da naprave petomesečnu pauzu dok ne izađu iz rijalitijafoto: Printscreen/jutjub/zadrugaNema šta, to je tvoja odluka i ja se slažem – rekla je Anđela.

Odgovori mi, malo nije normalno samo okej da kažeš. Šta ti misliš? – pitao je Zvezdan.

Da si u pravu, verovatno si u pravu – rekla je Anđela.

Mi smo pričali, mirili se nešto, ona mi je rekla kako se osećala, da sam ispao p***a, da sam trebao da pobegnem kad sam to osetio, ali sam se ja zavozao i zaboravio. Šta mogu da joj kažem, ona je izbacila taj deo sebe, ustala i otišla. Ja njoj u očima vidim šta je, pakao je prošla i plakala pet meseci. Svakako bih ja ustao i rekao na nominacijama, da ne budem eto. Da kažem svima pošto mi prilaze, ona je veliki deo mene i tražiću da se prema njoj ponašaju kao prema meni, da se ne ustežu jer je ona jako dobar drug i jako dobar čovek. Ja iskreno brinem za svo troje. Neću uopšte da pomislim da dođe do toga da se pobijete vas dve, a da provociramo nekoga ko je u pravu, ne ide. Šta god da sam uradio, ona je u pravu. Ponavljam, ne odlazim od tebe. Ja i ti ćemo nastaviti našu priču kad izađemo. Ovo je sad takav trenutak, ona će ostati ovde kao takmičar – rekao je Zvezdan.

Nemam šta da ti kažem, poštovaću tvoju odluku – rekla je Anđela.

Ali ne deliš moje mišljenje – rekao je Zvezdan.

Slažem se da nije lepo da joj priredimo da uživo gleda ono što je preko televizora gledala. Jasno mi je šta pričaš i da je odluka totalno ispravna i zbog toga ću je poštovati.

Najbolje je da ti i ja uopšte nemamo komunikaciju, osim za stolom kad moramo – rekla je Anđela.

Ti ne možeš da izdržiš pet meseci? – pitao je Zvezdan.

Nije u tome poenta – rekla je Anđela.

Ne možeš? – pitao je Zvezdan.

U ovoj kući sa tobom ne, iskreno ne znam kako. Jako teško ću živeti sa tobom i njom ovde. Želim kući, ne želim sebi ove stvari u životu jer se ne osećam dobro – rekla je Anđela.

Sa druge strane, Filipu Caru pozlilo je nakon Aleksandrinog rođendana, a Ana Ćurčić je prišla da mu pomogne.

Ja sam se istresirao sinoć. Nakon jednog dana mene to sve stigne.

Kada sam ja ušla – upitala ga je Ana.

Od stresa, od stresnih situacija – dodao je Car.

Ti upadneš u hipohondriju, sebi pogoršavaš. Imaš doktorku ovde – kazala je Ana.

Ja imam napade panike 10 godina – dodaje Ana.

Ana je sve vreme Filipa držala za ruku, a mnogi su to protumačili kao njihovo zajedničko simpatisanje. Usledili su komentari: “Opa, novi par na pomolu”, “šta je ovo, od kada je ona doktorka?”, “bIće ovde nečega verujte mi”, bili su samo neki od komentara ispod klipa.

Add Comment