HVALI SE DIPLOMOM VRHUNSKOG STUDENTA! Ovo je PRAVI PROSEK Jovane Jeremić sa Pravnog fakulteta, evo kakva je PRAVNICA!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Voditeljka Jovana Jeremić danas je jedna od najuspešnijih TV lica naše zemlje o kojoj se svakodnevno piše u medijima. Otkazom na “Happy” televiziji i prelaskom na “Pink” postala je najkomentarisanija javna ličnost.

Jovana je svoju karijeru nastavila na Pink televiziji gde je i više nego uspešna i sa svojim jutarnjim programom najgledanija u zemlji.Ona je jednom prilikom za “Blic” prokometarisala otkaz, a onda i svoje školovanje. Pokazala je svoje diplome sa osnovnih i master studija na Pravnom Fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Naime, voditeljka je završila osnovne studije u roku, a na Pravnom fakultetu postigla je ogroman uspeh. Ona je ovaj stepen studija završila sa prosekom 9.34, a master studije, koje je završila 2014. godine završila je sa prosekom 9.25.

Koliko uspomena bude ove diplome, koliko je suza, bubuljica i znojenja bilo- rekla je tada voditeljka dok je pokazivala svoju diplomu sa osnovnih studija.

Ipak, njen visok prosek je ne vadi iz nesvakidašnjih situacija u koje sama upada ponekad, pa je šokirala sve kada je izjavila da se oseća kao Don Kihot:

Osećam se kao lik iz “Don Kihota”, onaj koji se bori protiv vetrenjača.

Ona razume Kihota, a i sama se bori protiv vetrenjača, jer nju svakako ne vole kvazi-intelektualci:

Volim da nerviram kvazi intelektualce jer oni imaju diplome sa privatnih fakulteta i sramota ih je da to kažu. Ja sam prva koja maše diplomom državnog fakulteta i mahaću do smrti, mahali bi i oni kad bi imali sa čim. U tome je problem, ne maše se sa privatnim fakultetom, nego samo sa državnim – pričala je Jovana tada i sa diplomom u ruci dodala – od ovoga pada glava.

Jovana je naglasila i da je za nju obrazovanje važan kriterijum po kojem procenjuje ljude, pa da po njihovom odnosu prema studijama može zaključiti i kakvi su u poslu, prema ženama.

Add Comment