AKO UNESETE OVU STVAR U KUĆU, NAVUĆI ĆETE NESREĆU ZA CEO ŽIVOT: Kinezi tvrde da je KAO SAM ĐAVO, ne postoji GORA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Prema drevnoj kineskoj veštini uređenja prostorija feng šui, biljke sa trnjem, one koje umiru i venu, veštačke i otrovne treba izbegavati, jer se veruje da donose nesreću.

Biljke s trnjem ili oštrim lišćem.

Biljke uglavnom unose pozitivnu energiju u vaš dom, ali one šiljaste i bodljikave, poput kaktusa, su izuzetak, piše Fengshuibeginner. Kaktus ima oštre i šiljaste bodlje koje podsećaju na „otrovne strele“ koje su usmerene prema okolini ili osobi. Iz tog razloga nikad ne smemo postavljati kaktuse u dnevni boravak ili spavaću sobu. Ne želimo da nam negativna energija remeti odmor ili san.

Osim toga, takve biljke predstavljaju sigurnosni problem jer svojim oštrim vrhovima mogu uzrokovati povrede, naročito ako imate malu decu.

Biljke koje umiru i venu.

Primarna svrha stavljanja biljaka u dom je da se prostor ispuni zelenilom, pozitivnom energijom i svežim vazduhom. Stoga sve biljke moramo održavati na odgovarajući način kako bismo ih održali na životu. Zato se morate rešiti uvenulih biljaka koje stvaraju ustajalu energiju koja je štetna za stanare i prostor.

Dakle, ako želite da unesete biljke u svoj dom, budite predani njihovom održavanju. Ako niste spremni na takav korak, možda bi bilo bolje da odustanete od biljaka.Veštačke biljke.

Nemojte preterivati s veštačkim biljkama jer predstavljaju privlačenje ljudi s lažnim motivima ili zlim namerama u vaš život. Održavanje veštačkih biljaka takođe nije jednostavno i traži stalno čišćenje jer lako skupljaju prašinu. Prašina i prljavština su nesumnjivo loš feng šui.Otrovne biljke.

Po svaku cenu u domu moramo izbegavati biljke koje ispuštaju otrovne gasove, poput monstere, mandale i mimoze. Izbegavajte ih ako voljenoj osobi želite da poklonite neku biljku, a odlučite se za one koje nose dobru simboliku i značenje.

Add Comment