ŽENA I ĆERKA TU NE MOGU NIŠTA: Gagi Jovanović iznenada odlučio da je GOTOVO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Zdravstveno stanje Dragana Jovanovića već godinama unazad brine brojne njegove poštovaoce a sve je počelo još pre gotovo pet godina kada je poznati glumac bio prinuđen da se povuče sa glumačke scene zbog pogoršane situacije u vezi sa njegovim leđima.

Kao posledica takve odluke došla je činjenica da smo glumca daleko manje viđali u novim projektima nego ranije, ali on je bio decidan u nameri da zdravlje stavi ispred svega ostalog.

Zdravstveno stanje Dragana Jovanovića uticalo je tada na njegovo svakodnevno funkcionisanje zbog problema sa diskus hernijom a njegova odluka da se povuče sa scene do te mere je bila dugotrajna da je publika i danas oseća jer se glumac znatno ređe odlučuje za projekte nego ranije.

Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme, jer poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu ili julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine – rekao je Gagi 2018. godine a dve godine kasnije stigla je vest da je veliki deo svog problema uspeo da reši.

Zdravstveno stanje Dragana Jovanovića, naime, poboljšano je nakon operacije 2020. godine ali i dan-danas on mora da strogo vodi računa o svojim leđima što ga je odvelo u prirodu u kojoj danas boravi mnogo češće nego ranije, a to ga istovremeno odvaja od publike jer zdravlje je ipak na prvom mestu.

Čovek mora da zna kako da se podiže iz kreveta, ako hoće nešto da podigne da mora da čučne… To je gomila pravila o kojima treba misliti, ali s obzirom na to kako to zna da boli i kako se osećaš, vrlo lako zapamtiš sve to. Samo da ne ležim u krevetu i da ne mogu da se pomaknem – ispričao je glumac nakon što je prebrodio tešku životnu epizodu.

Add Comment