DEVOJKA MU UMRLA, A ONDA JE PRONAŠAO SLIKU IZ TELEFONA KOJA GA JE SLOMILA: Posle NEDELJU dana doživeo je ŠOK ŽIVOTA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Devojka je umrla samo dve nedelje pre zakazanog venčanja, a iznenađenje koje je momak našao u telefonu ga je totalno slomilo.

Kada je udovac Džon Polo pregledao slike na mobilnom telefonu svoje pokojne supruge, naišao je na sliku svoje srednjoškolske drage u venčanici koju je nameravala da nosi na venčanju.

Nikada više nije nosila tu haljinu, a Džon je nikada nije video u njoj. Video ju je tek nakon smrti svoje izabranice, i to samo na slici, gde je ona isprobava i sija od sreće.

Mišel je umrla samo dve nedelje pre svadbe. a Džon je o tome na Fejsbuku napisao sledeće: Građanski smo se venčali nekoliko dana pre njene prve operacije. Učinili smo to na brzinu. Da bismo bili muž i žena. Nismo znali hoće li preživeti operaciju.“

Nakon što joj je već dijagnostikovan sarkom kože, počela je da se žali na bolove u leđima te su joj morali ukloniti tumor na bubregu. Nažalost, rak se vratio posle tri godine i zahvatio sve moguće organe: pluća, matericu i trtičnu kost. Više nije bilo pomoći. Stoga su supružnici odlučili da se venčaju u crkvi.

-Umrla je dve nedelje pre nego što je trebalo da se venčamo. mnogo mi je žao. Najviše što je nisam odveo pred oltar. Ali dobila je venčanicu. Venčanica o kojoj je sanjala. Toliko ju je volela – napisao je Džon.

Otkriće te fotografije bilo je radost u žalosti za Džona, koji je odlučio da je podeli na Fejsbuku: „Nedelju dana nakon njene smrti naišao sam na ovu fotografiju u njenom mobilnom telefonu. Ležao sam nepomično u krevetu, srećan i slomljen u isto vreme. Plakala sam i smejala se zbog toga kako je izgledala i kako se nosila. Moja mlada. U tvojoj haljini.”

Nakon nekoliko meseci Džon se pridružio volontiranju gde je pomagao drugima koji su izgubili svoje voljene.

Add Comment