SESTRA MI SE UDALA U DUBAI ZA BOGATAŠA, PLATIO JOJ JE PLASTIČARA: Kad mi je poslala sliku posle operacije ZANEMELA SAM OD ŠOKA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

MOJA SESTRA (40) SE UDALA U DUBAI ZA BOGATAŠA, PLATIO JOJ JE PLASTIČARA: Kad mi je poslala sliku poslije operacije ZANIJEMILA SAM OD ŠOKA.

Kolegica s faksa je trudna. 4 ili 5 godina je starija od nas ostalih. U braku je par godina, muž joj je vanredni profesor na jednom fakultetu i lijepo žive. Dakle, imaju sve što je potrebno da na zdrav način podignu dijete. Što je najvažnije, oni su sretni i jedva čekaju da se beba rodi. Budući da je u visokoj trudnoći, ušla je u deveti mjesec, profesori su je svi oslobodili dolaska na predavanja.

Svi su imali razumijevanja. Ali kolege… Toliko različitih priča, toliko pljuvanja i tračeva. Drago mi je da ne dolazi na faks da to ne sluša. U neku ruku bih rekla da je to ljubomora, jer je ona sa mužem proputovala pola svijeta, proživjela ono što mi ni na slikama nismo vidjeli, pa onda porodicu odlučila upotpuniti djetetom.

Djevojka je mirna, mila, skromna i nimalo iskvarena. Ja joj želim svu sreću i bebici dobro zdravlje, a ovi koji je pljuju i tračaju neka nastave samo od sebe praviti još veće mizerije nego što jesu.

Add Comment