“GODINAMA NE SPAVAMO ZAJEDNO” Ovo je muž Tamare Grujić, POGLEDAJTE KAKAV JE MACAN

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Autorka i producentkinja Tamara Grujić otvorila je dušu i priznala da ne spava u krevetu sa svojim suprugom Vukom Đokovićem, već da spavaju u odvojenim sobama, te je otkrila kako to utiče na njihov brak.

Naime, Tamara kaže da je do te odluke došlo sponatano.

Mi smo tu odluku doneli spontano. Uprkos tome što će mi mnogi zameriti i reći da nije zdravo, volim da spavam s Lenkom, Vuku stoga nije preostalo ništa drugo do da bude u drugoj sobi s našim psom Milicom (smeh). Za sada nismo videli lošu stranu te podele, ali smo oboje svesni da to neće biti zauvek i da zbog toga trenutno više radimo na očuvanju naše intime – rekla je Tamara i dodala.

Moj Vuk nije previše romantičan, doduše bio je na početku veze, ali po mom mišljenju, nisu latice ruža posute po podu jedina romantika. U njegovom slučaju to je neverovatan smisao za humor. Obožavam kod njega što je duhovit i što smo s vremenom jedno drugome postali i najbolji prijatelji i saradnici. Drago mi je kada mi kaže: “Žule, ja najviše s tobom volim da radim”. Pogledom se dogovaramo, što primenjujemo i u Lenkinom vaspitavanju – rekla je Tamara, a onda otkrila kako se njeni ukućani nose sa njenim mesečarenjem.

Mesečarim samo kad sam pod velikim pritiskom. Dogodilo se baš skoro da sam ustala iz kreveta, otišla do toaleta, a zatim ušla u Vukovu sobu i izgurala ga napolje. On je, naravno, pokušao da priča sa mnom, ali kada je uvideo da mesečarim, smestio se kraj ćerke. Ujutru je usledio šok – rekla je Tamara za Story.

Add Comment