IGOR KOJIĆ IMA NOVU DEVOJKU? Kebin sin UŽIVA u LJUBAVI sa NAŠOM NAJLEPŠOM GLUMICOM, a OVO ih je ODALO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Igor Kojić (35), nekadašnji golman i sin folk pevačaDragana Kojića Kebe, po svemu sudeći zaveo je glumicu Teodoru Bjelicu (28), nakon što se razveo od hrvatske pevačice Severine Vučković (51).

Uveliko se spekuliše da je Igor Kojić nedavno otpočeo romansu sa Teodorom Bjelicom, koju često nazivaju našom najlepšom glumicom, a za koju se već dugo priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog.

U prilog ovim navodima idu i Igorove i Teodorine objave na društvenim mrežama sa Kopaonika, koje su gotovo identične.

Pored ovoga, njih dvoje se uveliko prate , a čini se da je danas gotovo nemoguće da nešto bude tačno ukoliko nije obelodanjeno upravo na ovoj mreži.

Teodora je, inače, sarađivala sa Sekom Sablić, Cecom Bojković i Markom Janketićem u seriji “Tri muškarca i tetka”, a pojavila se i u filmu ”Južni vetar” rame uz rame sa Milošem Bikovićem, te u popularnoj seriji ”Aviondžije”. Njena majka je glumica Gordana Bjelica, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji “Srećni ljudi”.

Igor je omladinsku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi. Pred 18. rođendan je prešao u Dinamo Pančevo, pa potom u Obilić, a onda u Rad. Sa Severinom je bio u braku od 2015. godine.

Add Comment