ZBOG OVE 2 STVARI BRAJAN NIJE OPTUŽEN ZA UBISTVO SUPRUGE: Novi detalji, SUMNJA SE NA JOŠ STRAŠNIJI SCENARIO?

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Kada to otkrije, imaće dovoljno dokaza da ga optuži za strašan zločin”, tvrdi Karmel Ortiz, jedna od najpoznatijih bostonskih tužiteljki, koja se bavila i slučajem bombaškog napada na Bostonskom maratonu 2013. godine.

Ortizova je rekla da ključ rešenja misterioznog slučaja, koji već 15 dana zaokuplja američku, ali i srpsku javnost, leži u danima pre Nove godine, a posebno u samoj novogodišnjoj noći, kada je Ana, navodno, nestala.

Kada se utvrdi šta se tačno dešavala u toku te noći, slučaj će biti blizu rešenja, kaže Ortizova i iznosi sasvim novu teoriju koja bi mogla da promeni ugao ovde istrage:

Svi oni koji zastupaju teoriju da je Anu ubio suprug, uvereni su da je on dugo planirao ubistvo. Međutim, postoji tu još jedna verzija! Šta ako su se Brajan i Ana u toku novogodišnje noći posvađali, ako je svađa otišla u neočekivanom pravcu i ako je Brajan u naletu besa uradio nešto strašno. I ako je potom počeo da paniči, što je dovelo do toga da učini nešto još strašnije sa njenim telom, iznosi sasvim novi pogled na ovaj slučaj tužiteljka Ortiz za portal “Boston 25”.

Prema njenim rečima, istraga mora da se nastavi u pravcu otkrivanja motiva za eventualno ubistvo, a do njega će se doći detaljnom rekostrukcijom dana pre novogodišne noći i posebno onoga što se dešavala u kući Volšovih u noći između 31. decembra i 1. januara.

Takođe, navodi portal “Boston 25”, mora da se uzme u obzir činjenica da je Ana već 2014. godine prijavila da joj Brajan preti ubistvom (mada se nakon toga udala za njega) i da je 2018. objavila sliku sa modricom na licu, što možda govori o nasilnoj prirodi njenog supruga.

Na pitanje kako je onda moguće da Brajan još nije optužen za ubistvo supruge Ane, ona podseća da još nisu rešena dva ključna pitanja – motiv i telo žrtve.

Na kraju svega, želite da imate neoborive dokate da biste nekoga optužili za tako strašnu stvar kao što je ubistvo. Želite da budete sasvim sigurni, kaže ona.

Add Comment