OVO JE KUĆA VOJISLAVA ŠEŠELJA: Zaboleće vas glava OD SKUPOĆE, pogledajte samo KOJE JE BOJE (FOTO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Na putu ka zapadnom delu Srbije, ekipa Espreso portala jednom prilikom prolazila je kroz Hrtkovce, mesto koje je poznato celoj državi zahvaljujući lideru radikala Vojislavu Šešelju.

Na samom putu, kuća je ograđena i veoma upečatljiva. Rekli bismo da je renovirana na proleće 2022. godine.

Kao što i sami možete videti na fotografijama koje vam donosimo, plava boja se ističe kao i sam natpisi koje je nemoguče ne primetiti – “Kuća Vojislava Šešelja” i “Srpska radikalna stranka” ispisani velikim upečatljivim slovima.

Lider radikala nedavno je kupio ovu nekretninu koja se inače nalazi u Školskoj ulici, u samom centru tog vojvođanskog sela, na svega 300 metara od katoličke crkve Svetog Klimenta.

Nije poznato koliko je lider radikala platio ovu nekretninu, ali se na oglasima može videti da se cene sličnih kuća kreću između 20.000 i 30.000 evra.

U kući koju je lider radikala Vojislav Šešelj kupio u Hrtkovcima često se održavaju sednice Centralne otadžbinske uprave i same stranke.

Dr Vojislav Šešelj je lider Srpske radikalne stranke. Imenovan je za njenog predsednika u februaru 1991. Izabran je za člana Skupštine Republike Srbije u junu 1991.

Add Comment