NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE ANE VOLŠ: Evo kako je izgledala u MLADOSTI kada je tek došla u Ameriku! (FOTO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Oči srpske i svetske javnosti poslednjih dana uprte su u slučaj Ane Volš (39) koja je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima nestala nakon dočeka Nove godine u primorskom gradiću Kohaset, u Americi.

Njen suprug Brajan Volš (46) uhapšen je za ometanje istrage u vezi s njenim nestankom.

Ana je na društvenim mrežama bila vrlo aktivna i često je objavljivala fotografije sebe, svoje dece i prijatelja.

Već s prvim pogledom na njene društvene mreže, Ana ima sve: lepotu, držanje inteligenciju, sjajan stil, sjajan posao, prelepe kuće, muža koji je obožava i tri prelepa sinčića.

Na mrežama je fotografijama obaveštavala pratioce koliko je daleko dogurala u svom životu, ličnom i profesionalnom još iz vremena odrastanja u rodnoj Srbiji.

Rođena je u Beogradu, u Srbiji, i ima dvojno državljanstvo. U srpskom konzulatu u Americi za medije su rekli da se sećaju Ane koja je nekoliko puta dolazila povodom različitih administrativnih usluga i da im je u sećanju ostala kao divna dama.

Ana je po profesiji agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi.

Godine 2005, dolazi u SAD, i počinje da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu. Godine 2008. živi i radi u Njujorku posle čega se seli za Boston, gde postaje stalnozaposlena na mestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gde je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili.

Kao što smo već pisali, pre Brajana Ana je bila udata i prezivala se Ana Ljubičić Knip, a je radila u hotelu Berkširu.

I pre braka sa Brajanom, Ana je bila aktivna na društvenim mrežama a svoje fotografije “kačila” je na tada popularnu platformu Flickr.

Nalog obiluje fotografijama na kojima Ana pozira dok se iza nje pruža divan pogled.

Tu su i fotografije na kojima Ana pozira sa prijateljima, a s obzirom na to da je u mladosti bila učesnik popularnog Work and travel programa, pretpostavlja se da ih je upoznala tokom prvog boravka u Americi.

Lični poriv da uspe, da ispuni svoj američki san pao je u senku nakon iznenadnog i misterioznog nestanka iz kuće u novogodišnjoj noći.

Podsetimo, Ana je poslednji put viđena 1. januara oko 4 sata kad je trebalo da ode na aerodrom “Logan” u Bostonu odakle je planirala da uhvati let za Vašington gde radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla na let, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Add Comment