ANA NAJAVLJIVALA VELIKO IZNENAĐENJE U NOVOJ GODINI: Ovo je bila PREKRETNICA u njenom životu, tek sada se saznalo!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Kako su za medije naveli prijatelji Ane Volš, Srpkinje koja je nestala u Americi, ona je stalno najavljivala da će se dogoditi “veliko iznenađenje” u novoj godini.

Ana je žurila da se reši imovine, pa je prodala automobil i stan u kome su živeli. Prodat je za gotovinu 28. ili 29. decembra, rekao je Majk Silva.

Da je od 2023. godine očekivala čudo i veliku promenu, potvrđuju i poslednje objave na njenog Instagram profilu.

Naime, ona je delila fotografije sa tagovima kao što su preuzmi rizik, optimizam, moćna žena, racionalna, slobodna itd.

Ovakve objave izazvale su pažnju mnogih koji su posetili Anin nalog na društvenoj mreži nakon vesti da je nestala.

Tako je korisnica Tvitera registrovana pod imenom iamlegacy23, koja se predstavlja kao “advokatica nestalih lica”,objavila interesantno podudaranje.

Naime, kako je navela, Ana Volš na prati poznatog “lajfkouča” koji drže seminare o tome kako postati lider. Kako je objasnila, ti seminari su jako učinkoviti, te je zbog toga napravila paralelu sa Aninim poslednjih objavama na društvenoj mreži.

Gledajući Anin profil otkrila sam nešto veoma zanimljivo. Ana je pratila “životnog trenera” koji je radio seminare o tome kako postati lider (ja sam pohađala jedan od ovih seminara iz PR-a). Ovi seminari su moćni. Naučite kako da kontrolišete svoj život. Naučite kako da se izborite za sebe i volite sebe. Uči vas kako da otpustite stvari koje su vas povredile u prošlosti. Ovaj seminar vam daje novi pogled na život. Ovo vas takođe tera da procenite svoj život, počnete da vidite stvari drugačije, počinjete da postavljate ciljeve i više ciljeve svaki put kada ih postignete. Prestajete da vidite sebe kao žrtvu i počinjete da vidite sebe kao vođu, sposobnog. Ona je kontrolisala svoj život, stvarala je stvari za nju i decu. Život koji je Brajan mogao da ponudi više nije bio usklađen sa njom. Počela je da vidi stvari onakvima kakve jesu, počela je da vidi Brajana kakav on zaista jeste. Kada radite ove seminare, kao da vam je traka pala sa očiju, navodi se u objavi na Tviteru.

Kao da se sprema da ode i započne novi život, a on je nekako saznao za to. Ne pokušavam da zvučim kao nasilnik, ali Ana je prelepa dama i deluje tako puna svetlosti, dok se Brajan čini suprotno, glasi jedan od komentara.

Ko je Kris Li?

Kako Gugl navodi, Kris Li je fasilitator transformacije, trener i TV ličnost. Putovao je svetom podučavajući i osnažujući ljude, uključujući globalne poslovne lidere i holivudske poznate ličnosti, da žive izvanredne živote.

Alisa Kirbi rekla je za američke medije da su Ana i njen muž Brajan imali razmirice oko dece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

Ja sam poslednji put bila sa njom u četvrtak uveče. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale do kasno. Sutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada će ponovo da bude sa svojom decom, to joj je bio prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se Ana plašila za svoj život ili da se osećala nebezbedno – kaže ona.

Add Comment