BRENA PIPKA PROZORE U TAKSIJU, A RAZLOG JE JEZIV: Kruže STRAŠNE priče, ljudi ne mogu da VERUJU ŠTA ČUJU (VIDEO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Korisnica TikToka iz SAD pod imenom Brena objavila je snimak u kojem objašnjava da ostavlja svoje otiske i DNK čim uđe u taksi iz bezbednosnih razloga.

Ona se snimila kako pipka prozor i spušta dlaku na pod uz objašnjenje da to radi od kada je čula da druga devojka to radi.

Od kada je devojka na TikToku rekla da ostavlja kosu i otiske prstiju u svim svojim uberima (vrsta taksija prim.aut.) ja ostavljam kosu i otiske prstiju u svim svojim uberima – napisala je u nedavnoj objavi.

Logika iza ovog postupka je da se ostavi fizički dokaz boravka u vozilu u slučaju da se ženama desi nešto užasno poput otmice.

Ovaj savet iz druge ruke sakupio je skoro 30 miliona preleda za nedelju dana i izazvao polemiku u komentarima. To je podstaklo mnoge žene da prepričaju neprijatnosti koje su doživele tokom vožnje.

– Mene je vozač Ubera zaključao u svoj auto dok mu nisam dala pet zvezdica i lep komentar – napisala je jedna žena.

Druga je tvrdila da ju je vozač oteo.

– Oteo me je… on me je odveo na polje… nekako sam ga pričom izmanipulisala i uspela da se izvučem tako što sam bila ljubazna prema njemu – navela je u komentarima ona.

Bilo je i nekih koji su tvrdili da je ovaj tip taksija sopstvenim vozilom, koji svako može da vozi, upravo ono na šta su ih upozoravali roditelji kada su im pričali da ne sedaju sa strancima u auto.

Add Comment