ZBOG GRUDI DRAGANE KOSJERINE MOŽE DA POZLI: Nije htela da ih KRIJE, veličina prava UBICA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Voditeljka Dragana Kosjerina svojom lepotom privlači pažnju gledalaca i gotovo nikoga ne ostavlja ravnodušnim.Sada je oduševila svoje fanove kada se ispred jelke fotkala u pr.Dragana je obukla kratku suknju sive boje i sako istog dezena. Ispod njega je nosila providnu crnu bluzu i brushalter.

Ona je u emisiji kod voditelja Boška Jakovljevića govorila o Svetskom prvenstvu u fudbalu.Kako kaže, nije čudno da se jedna žena nađe na mestu sportskog voditelja, a njoj to posebno nije bilo teško jer svoju novinarsku karijeru i započela kao sportski novirar.

Lepa voditeljka je istakla i da joj je trebalo malo vremena da podseti svega, ali i da joj je jako čudno što se i danas ljudi iščuđuju tome što se jedna žena razume u sport.

Na pitanje voditelja Boška Jakovljevića ko joj je sa ženske strane od fudbalera najatraktiviniji Kosjerina je rekla da njih ne posmatra na taj način.

Godinama sam radila u sportu i ne posmatram sportiste na taj način. Neko od njih ima taj iks faktor ili nema, privlači pažnju ili ne. Meni je bitno da gledam dobar fudbal. Neimar me nije nervirao, ja ga stvarno simpatišem. Još kada postigne pogodak i krene da đuska, to mi je najbolje od svega. Volim vesele ljude koji slave na takav način – rekla je Kosjerina.

Stajling lepe voditeljke posebno je privuko pažnju, a još više to što joj se u jednom momentu pomerio sako, a ispod providne bluze jasno se video crni brushalter.

Add Comment