OLIVERA KOVAČEVIĆ U PRISNOM ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: Čelična lejdi pokazala nežniju stranu FOTO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Nije se ranijih godina emotivni partner Olivere Kovačević u tom kontekstu spominjao u javnosti.

Borko Stefanović ugledni je političar na opozicionoj strani koji je medijsku pažnju zavređivao isključivo i samo zahvaljujući svojim političkim stavovima.

Do pre godinu, dve nije se ni znalo da je baš njemu pošlo za rukom da osvoji Oliverino srce, a ovaj podatak samo je dodatno podgrejao interesovanje publike za privatnost urednice zabavnog programa Javnog servisa.

Želja da se dozna nešto više na tu temu izrodila je brojne spekulacije, između ostalog, i to da su se Borko i Olivera venčali, zbog čega je nekadašnja voditeljka postala glavna tema lajfstajl magazina i tabloida.

Njen “” zapratile su sve kolege novinari, u nadi da će tu nešto više doznati o njenom ljubavnom životu i evo baš pre par dana na njenom nalogu pojavila se fotografija koja je dala novi povod da emotivni partner Olivere Kovačević postane deo razgovora gradskih kuloara.

Na slici ona grli pop zvezdu Zdravka Čolića prisnije nego što je to činila ikada, a družili su se na snimanju RTS-ovog novogodišnjeg programa, tako da će Olja ponoć, bar na televiziji, dočekati baš u Čolinom zagrljaju.

Ko joj ne bi pozavideo?

Add Comment