POČELO JE! RAFALNA PALJBA: Oružane borbe u Zubinom Potoku

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Kako “Novosti” saznaju u 19:45h došlo je do rafalne paljbe i oružanih borbi u Zubinom potoku.

Prethodno je Aljbin Kurti je ranije zapretio da “barikade ne mogu neograničeno trajati” i zabranio ulazak patrijarhu Porfiriju na Kosovo i Metohiju.

“Novosti” prikazuju i snimak rafalne paljbe i napada albanskih specijalaca u Zubinom Potoku na srpski narod, ali i reakciju srpskih odbrambenih jedinica.

GENERAL Milan Mojsilović obratio se naciji i rekao da je u putu ka Raškoj, te dodao da je situacija na Kosovu i Metohiji složena.

Upravo sam završio sastanak sa vrhovnim komandantom i tema je bila KiM. Ne mogu da vam pričam o detaljima našeg susreta. Ono što je suština je da sam trenutno u putu i putujem u Rašku – rekao je Mojsilović.

Zadaci koje je dobila Vojska Srbije i ja su precizini, jasni i biće u potpunosti realizovani. Situacija je kompleksna – dodao je on.

Situacija zahteva prisustvo Vojske Srbije duž administrativne linije jer je složena i kompleksna, kazao je on.

Kako su “Novosti” objavile, predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, završio je sastanak sa predsednicom Vlade Anom Brnabić i vojnim vrhom, a nakon sastanka sa predsednikom Vučićem, general Milan Mojsilović se hitno uputio u Rašku.

Podsećamo da je danas Aljbin Kurti zabranio ulazak patrijarhu Porfiriju na Kosovu i Metohiju.

Add Comment