MAMA MI JE REKLA DA HITNO DOĐEM KUĆI : Snimila mi je moju ženu kroz prozor, KAD SAM VIDIO POBESNEO SAM

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

MAMA MI JE REKLA DA HITNO DOĐEM KUĆI JER SE NEŠTO ČUDNO DOGAĐA .Snimila mi je moju ženu kroz prozor, KAD SAM VIDIO POBESNO SAM, MAJKU VIŠE NEĆU DA VIDIM.

CELI CHAT:

Moj stariji brat ima djevojku (koja je odlična) više od pola godine. Ovu zimu ju želi zaprositi. Ja sam jako sretna i jedva čekam da se ostvari kao i ja. Ja i on smo oduvijek bili povezani, čak i najbolji prijatelji jedno drugom kroz čitav život. Uvijek sam bila uz njega, kao i on uz mene.

Uvijek bi me nazvao kad bi imao problem. Savjetovali smo jedno drugo uvijek, čuvali tajne i bili rame za plakanje. Zadnjih par mjeseci se malo udaljio što je potpuno razumljivo s obzirom da ima djevojku, a to ni ne zamjeram. Da mi nedostaje, naravno. Sada, planira kupiti prsten, što jedva čekam, i pitam ja njega “Mogu li ići sa tobom birati?”, s obzirom da smo uvijek bili jedno uz drugo možda će i sad htjeti da budem uz njega i jedva sam čekala da on mene pita, ali sam bila uzbudljiva previše pa sam odmah ja pitala.

Na šta mi je on odgovorio “Pa mislio sam da njena sestra ide sa mnom”, na šta sam ja rekla “Aha, dobro, nema veze”. Zatim sam zaplakala čim je otišao. Jesam li u krivu što me povrijedilo?

Add Comment