ŠTA SE DESILO SA BOJANOM? Voditeljka ne liči na sebe, posle bolnog raskida promenila život iz korena FOTO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Voditeljka Bojana Ristivojević se pre nekoliko meseci vratila na male ekrane, nakon što je rodila ćerku, a potom je i priznala da se rastala od oca svog deteta.

Nedavno je donela odluku da više ne bude plavuša, pa je krenula u proces farbanja kose i objavila sliku na kojoj je nekoliko nijansi tamnija, a sada je tek usledilo pravo iznenađenje!

Bojana Ristivojević definitivno više nije plavuša, budući da od svetlije kose nije ostao ni pramen, već je sada, verovali ili ne, prava brineta!

Objavila je sliku sa svojim frizerom i pokazala da je prezadovoljna promenom, ali priznala da joj treba vremena da se na istu navikne.

I njenim pratiocima očigledno treba malo vremena, s obzirom na to da su joj poručili da je skroz druga žena, ali i da joj pristaje promena.

“Kao plavuša ste atraktivni, a kao brineta prelepi”, “Lepša si plava, definitivno”, “Druga žena”, “Mnogo lepše izgledaš s ovom bojom kose”, “Ludilo”, “Lepa, ali meni je plava lepša”, glase komentari koje je dobila, a neki je porede i sa Kim Kardašijan. Pogledajte kako joj stoji nova boja.

Krajem septembra proslavila je prvi rođendan ćerki Mitri gala slavljem u jednom restoranu, kada je mikrofon dohvatila i njena koleginica Jovana Jeremić.

Pogledajte i kako je Bojana izgledala kao plavuša, pa zaključite da li je lepša kao plavuša ili kao brineta!

Add Comment