“NIJE ZADRŽALA ONU STVAR”: Naša poznata pevačica RASTURILA ALEKSANDRU BRUTALNOM IZJAVOM

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Od kada je pao prvi poljubac između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, pokrenule su se mnoge teorije zavere, spekulacije, ali i nagađanja o njihovim emocijama.

Tim povodom oglasila se bivša zadrugarka Sandra Rešić koja je Dejanu Dragojeviću bila najveća podrška u petoj sezoni nakon raskida sa Dalilom Dragojević, a upravo se Dejan udaljio od nje i prekinuo prijateljstvo kada je ušao u vezu sa Aleksandrom koja ga je sada prevarila sa Carem.

Povodom tračeva, natpisa i klipova koji kruže društvenim mrežama, da sam ja, Sandra Rešić, zajedno sa Đedovićem, Dejanom ili ne znam kim nagovorila Cara da bude sa Aleksandrom, imam da kažem i po prvi put demantujem takve budalaštine.

Prvo, moj jedini razgovor i to jedan, sa Filipom, bilo je da mi konačno ispriča šta se desilo sa Milicom i šta planira sa Majom kad uđe unutra. – počela je Sandra.

Moja sfera ni tada, ni sada, nisu ni Aleksandra ni Dejan ni njihova veza, raskid, niti me to zanima. I kao što ceo svet zna, to ne komentarišem. A poruka takozvanim fanovima Aleksandre Nikolić (nju izuzimam kao ličnost) mogu samo da poručim sledeće: Jako mi je žao što vaša miljenica nije uspela da zadrži onu stvar u gaćama i bude verna svom momku u koga se klela do juče! Sa kim će na dalje biti, ona, Car ili bilo ko od njih, niti me zanima niti će me zanimati – kazala je Sandra.

Add Comment