SANJI JE BIVŠI POKUCAO NA VRATA, KAD JE OTVORILA TO JE BIO KRAJ NJENOG ŽIVOTA: Kamera sve zabeležila (VIDEO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Jezivo ubistvo žene po imenu Sanja podiglo je Čikago na noge, a njena majka sada tuži upravu zgrade u kojoj je živela jer je dozvolila da ubica uđe unutra. Sanja Kan (29) ubijena je hicem u glavu, a ubica je njen bivši suprug koji je uprkos zabrani prilaska uspeo da uđe u zgradu.

Sanjina majka Šazija Kan optužila je upravu zgrade za izazivanje smrti svoje kćerke, jer vratar i obezbeđenje nisu smeli da dozvole njenom suprugu Rahilu Ahmadu da uđe u objekat. Postoji lista osoba kojima je ulaz zabranjen i Rahil se nalazio na njoj, ali mu niko nije tražio dokumenta kada je stigao i pušten je da se popne na 28. sprat.

Rahil je, vidi se na snimcima sigurnosnih kamera, nosio poveću torbu u kojoj je bila Sanjina venčanica. Pokucao joj je na vrata, a kada je otvorila, upucao je u glavu najpre nju, pa sebe.

– Sanjino ubistvo je moglo da bude sprečeno, jer su optuženi duže od sedam meseci znali da njen bivši muž predstavlja opasnost i da od njega dobija pretnje. Uprkos tom znanju, pustili su ga da uđe, nisu ga legitimisali, čak su ga otpratili do dela zgrade u kojem je Sanja živela – navodi se u optužnici.

Rahil je dogovorio razgledanje stanova u zgradi, i nije legitimisan na ulazu. Dočekala ga je žena iz agencije za promet nekretnina, pokazala mu nekoliko stanova, i obilazak je trajao oko dva sata.

Nakon toga joj je Rahil rekao da neće više da gleda stanove, ali će ostati u zgradi “jer mu tu žive prijatelji”. Ona ga je ostavila u zgradi i otišla, a on se popeo na 28. sprat i ubio svoju bivšu ženu.

Add Comment