Vic Dana: Ubo pa samo jeb…

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Došao čovjek kući i vidi neko je u krevetu sa njegovom ženom. Frajer zavalio glavu u sie, a ovaj ga kucnu po ramenu. Diže on glavu a gazda ga upita:“Šta to, bolan, radiš ?”.Kad je ovaj vidio da je to gazda, reče mu:
“Ma, slusam muziku !”

Kako bolan slusas muziku ? Daj da ja poslusam!”…Zarovi gazda glavu u sse i kad izvadi reče mu:“Ma ne cujem ja nikakvu muziku !”“E, jarane, pa ti nisi prikljucen!”

U kombinaciji sam. Viđam se samo sa njim i ni sa kim drugim. To traje godinu dana. Skoro primetim neke promene i ispostavi se da sam dobila neku infekciju.

U suštini, ništa ozbiljno, antibiotik i to je brzo prošlo. Prestala sam da se viđam s njim jer ne želim sebe da dovedem u sličnu situaciju. Ovo mi je prva i poslednja kombinacija, moglo je biti i gore. Njemu kažem da isto treba da pije, pije se po 1 dnevno.

Samo je iskulirao poruku, sačekao 2 nedelje i pitao da se vidimo. Hahaha jel moguće da vas toliko boli ona stvar, čak i kad je vaše zdravlje u pitanju. Prosto neverovatno. Nisu ove sitne veze za mene. Poverenje je poverenje.

Add Comment