Vic DANA: Kako ju je …

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Gui ciga svoju ženu i kad je hteo da joj polže pi**u pomiriše ciga i pita ciganku:-Je li, sa čim bre ti pereš onu tvoju stvar?

-Pa, bre, perem je sa deterdženta, sa sapuna, sa čega god nađem…-E, od sad da pereš sa onu Grand kafu, da ima i miris i ukus!

Izgubi se Rambo u Crnoj Gori u nekoj planini i naleti na malu kućicu.
Uđe on, kad deda guzi babu u krevetu, upaljeno im svetlo, ćute. Rambo umoran, gladan, upita dedu: – “Dobro veče, ja sam se malo izgubio i jako sam gladan, da li bih mogao nešto da pojedem?” Deta ćuti. Upita Rambo babu, baba ćuti. Vidi Rambo da nema ništa od odgovora pa ode u kuhinju i sve im pojede. Ožedneo Rambo, pa upita dedu opet.

“Hvala deda za hranu, ali ja sam toliko žedan, pa bih zamolio da popijem nešto” ćuti deda. Upita Rambo i babu. Baba isto ćuti. Ode Rambo i popije im i vino i rakiju i sve što je našao. Sede Rambo da se odmori, pa pomisli kako bi dobro bilo da nešto krene.

S obzirom da je jedina žena u okolini, pita Rambo dedu da li bi se ljutio da krene babu. ćuti deda opet. Pita Rambo i babu, baba isto ćuti. Krne Rambo babu, odmori još malo i ode dalje. Tek će baba: – “Hajd što si mu dao da svu hranu pojede, pa i što si mu dao sve da popije, ali kako si mogo da mu dozvoliš da me krene?”

A deda se okrenu i reče:– “Prva si progovorila, ajd sad ugasi svetlo!”

Add Comment