UŽAS! MLADIĆ (24) OŽENIO JEDVA POKRETNU BABU (81): Kada čujete RAZLOG, sve će vam biti jasno!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Aleksandar Kondratjuk tvrdio je da je razvio snažnu naklonost prema rođaki, koja je 57 godina starija

Ukrajinski zvaničnici istražuju tvrdnje da se 24-godišnji muškarac oženio svojim rođakom sa invaliditetom, koja ima 81 godinu, kako bi pobegao od vojne službe.

Aleksandar Kondratjuk tvrdio je da je razvio snažnu naklonost prema rođaki, koja je 57 godina starija, i negirao da je pokušavao da se izvuče iz vršenja svoje vojne dužnosti.

Regrutacija u Ukrajini je obavezna, mada postoje izuzeci koji ljudima omogućavaju da je izbegavaju. Ako se brinete za ženu koja je invalid i možete da dokažete brak službenim dokumentima, oslobođeni ste službe.

Venčanje je održano u selu Bajkovka koje se nalazi u blizini grada Vinitsa na zapadu Ukrajine.

Na pitanje novinara o njenom braku sa znatno mlađim rođakom, Zinaida Iljarionovna (81) insistirala je da je dobar muž i pažljivo je pazi na nju. Njeni susedi tvrdili su da taj čovek nikada nije viđen u njenoj okolini.

Jedna komšinica je rekla lokalnoj televiziji da je Iljarionovnu “mnogo češće da posećuju njeni nećaci, unuci i sestre nego njen navodni suprug”
Uprkos skepticizmu, komesar Aleksander Daniliuk, zadužen za Vinnički komesarijat koji se bavi regrutacijom u regionu, potvrdio je da mladić ima pravo na odlaganje službe jer je staratelj registrovane osobe sa invaliditetom.

Pravni eksperti rekli su da vojska može pozvati komšije kao svedoke ako postoji sumnja da on zaista živi u kući.

Ali vojni zvaničnici rekli su da nemaju interesovanja da istražuju to pitanje jer nije bilo vremena. Rekli su da ako ga javna osuda nije naterala da se sam ne pojavi, oni će mu dozvoliti da nastavi sa “brakom”.

Add Comment