ALEKSANDRA SAZNALA DA JE DEJAN RASKINUO SA NJOM: Rekacija sve ŠOKIRALA, da li je ovo moguće?

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Bira se najbezosećajnija osoba u Beloj kući. Ivan Marinković izabrao je Aleksandru Nikolić, pa spomenuo Dejana Dragojevića.

Naime, svi govore o tome kako je Aleksandra saznala da je ostavljena, te je Ivan prokomentarisao sledeće.

Ima osećaj da će Željko biti ozbiljan fudbaler. Elem, ja retko kada dajem sebe emotivno i kada me neko razočara, to je za mene bezosećajna osoba. Ako sam joj dopustio da mi priđe, to za mene mnogo znači. Imam mali krug prijatelje, Milica me jeste razočarala. Nije me toliko vredila, da mi toliko naškodi. Ja ću navesti Aleksandru, mi ne pričamo više. Verovatno je primetila svoju grešku. Ušli smo u takav odnos gde može da mi poveri nešto svoje, imala je pritisak zbog svega ovde – rekao je Ivan.

Rekao sam joj da kada se povede ovo pitanje, da će biti problema, da si možda ostala bez Dejana – rekao je Miljana.

Ona je najbezosećajnija. Jedini sam pored Miće, koji joj se dao u prijateljstvu. Dao sam sve od sebe, ne bi li je usmerio. Po meni ispada da si jedva čekala da se sve ovo desi, oko tvog dečka i da čekaš da uploviš u druge vode. Neću da uđem u dva detalja koje sam video i koji su me šokirali. Mislim da je dobro što ti je neko pustio buvu da te je Dejan ostavio, pa ti je sada lakše – rekao je Ivan.

Dejan i Filip imaju komunikaciju, što ja ne bi imala sa njim – dodala je Aleks.

Ako ti je to opravdanje, okej. Rekao sam da možda grešim, ali video sam svojim očima nešto – dodao je Marinković.

Add Comment