OTPAŠĆE VAM VILICA KADA VIDITE MILANA STANKOVIĆA: Izašao iz ILEGALE i to potpuno DRUGAČIJI (FOTO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Milan Stanković je od samog početka svoje karijere privlačio veliku pažnju javnosti, kako zbog svog talenta, tako i zbog harizme, ali i veze sa koleginicom Radom Manojlović.

U jeku popularnosti odlučio je da se povuče sa estrade i promeni život iz korena, pa se posvetio veri, a u poslednje vreme nismo imali prilike da ga viđamo.

Iz sebi znanih razloga Milan dugo već ne nastupa, nije aktivan na javnoj sceni koja mu, po svemu sudeći, ni ne fali, budući da je mir i sreću našao u pravoslavlju.

Nakon medijske ilegale na društvenoj mreži “Instagram” na kojoj više nije preterano aktivan, osvanula je najnovija Milanova fotografija koja je izazvala pravu pometnju.

On je pozirao u svom stilu, pa se postavilo pitanje da li je spreman za povratak na muzičku scenu.

Pevača retko ko bi danas i prepoznao na ulici, budući da je upotpunosti promenio “lični opis” – iako je zbog svog posebnog, nekada ekstravagantnog imidža privlačio pažnju na svakom koraku i bio miljenik devojčica, Stanković danas nosi široku, jednostavnu i neupadljivu boju, najčešće tamnih boja, znatno se ugojio i pustio kosu i bradu.

Zar nije lepši stvarni od nestvarnog sveta? – napisao je on deo svojepesme.

Podsetimo, njegova mlađa sestra, Nastasija Đukić za koju je on mnogo vezan odlučila je da se bavi veoma odgovornim poslom

Milan koji je veoma retko otkrivao detalje iz svog života, povremeno je isticao da je veoma vezan za mlađu sestru Nastasiju.

-Sestra Milana Stankovića, za razliku od pevača ne bavi se javnim poslom, ali je njeno zanimanje jedno od najhumanijih. Naime, Nastasija završila je medicinsku školu, isto kao i njen brat Milan, ali je ona nastavila da radi u struci i tokom pandemije korona virusa spasavala je živote bolesnih ljudi.

Add Comment