RETKO KO MOŽE DA PREPOZNA PEVAČICU SA SLIKE: Zbog njenih PRIRODNIH GRUDI lude muškarci, a tek koliko je BOGATA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Većinu naših pevačica ne biste prepoznali na slikama iz mladosti jer se veliki broj njih podvrgao estetskoj hirurgiji.

Ipak, grupi onih koje su ostale dosledne svom izgledu pripada ova pevačica koja u toku svoje duge karijere na sebi nije ništa promenila. Naravno, nešto se i promenilo, kao boja i dužina kose, jaka šminka, drugačiji stil.

Inače, ona je takođe i vlasnica najvećih grudi na estradi, a jednom prilikom je otkrila da njen muž nije za to.

-Imam problem sa mojim prirodnim grudima. Ivan (muž) mi ne da da ih smanjim, mene boli kičma od njih. Smanjila bih ih na mrvice. Kad bih smanjila grudi izgledala bih mršavije – rekla je pevačica u Amidži šouu.

Ova folk pevačica je trenutno jedna od najtraženijih i najplaćenijih pevačica na našoj estradi, a malo ko zna kako je izgledala na početku karijere.

Pevačica već godinama ističe kako još uvek nije išla pod nož, iako u poslednje vreme ističe da planira da smanji grudi.

“Nisam još ništa radila na sebi, samo nadograđujem kosu, trepavice i nokte, ali stvarno ništa nisam radila od estetske hirurgije. Nemam čega da se stidim, ni svoje prošlosti, ni svog porekla, takva sam kakva sam. Ljudi me vole baš ovakvu kakva jesam”, rekla je pevačica.

Reč je o Jani Todorović.

Podsetimo, pevačica je više od dve decenije u braku sa suprugom Ivanom sa kojim ima ćerku.

Naime, oni važe za jedan od najskladnijh parova na estradi, a par se upoznao kada je Ivan imao 21 godinu. Iako svakodnevno uživaju u ljubavi, Janin suprug se gotovo nikada ne eksponira u javnosti, te svoju privatnost strogo čuvaju.

Mnoge se pričalo o tome koliko je pevačicin partener imućan, s obzirom na to da žive u dvorcu, a ona je otkrila pravu istinu o kapitalu.

Najveće bogatstvo mi je ćerka. Sve drugo… Taj dvorac koji imamo je u vlasništvu mog svekra. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete – istakla je ona.

Add Comment