PRVI PUT ZA PET GODINA OTKRIVENO: Ovo je OTAC Mine Vrbaški, DA ČOVEK NE POVERUJE (FOTO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Starletu Minu Vrbaški javnost je upoznala kada je postala deo prve sezone “Zadruge”. Ona je nedavno ušla i u petu sezonu rijalitija i napravila potpuni haos.

Mina Vrbaški je nedavno istakla da se vraća školovanju i počela je da radi na jednoj klinici, te da ne planira da uđe u rijaliti, ali se ipak predomislila.

Ono što takođe zanima javnost jeste njena porodica. Minina majka, Ivana Vrbaški, takođe je bila deo rijalitija, ali se o njenom ocu baš slabo zna.

Ivana je jednom prilikom otkrila ko je on, izvesni Nenad Pešut.

Taj čovek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Verovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa – pričala je Mina na početku prve sezone Zadruge, a njena majka je rekla.

Nenad jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krštenicu. Mina nosi moje prezime – kratko je razrešila čitavu misteriju Minina mama.

Zadrugarkina najveća podrška su mama Ivana i brat Boris. Javnost zna da je odrasla bez oca, ali uz neizmernu ljubav majke. Zanimalo nas je u kakvom su trenutno odnosu, budući da Mina nikada nije komentarisala svog oca u medijima.

“Ja nisma sa njim ni u kakvom kontaktu. Kad je trebalo da se dođe do neke istine, nije moglo. Sada me ne interesuje da li je on tu. Da je on trebao da mi bude otac on bi bio uz mene od kako sam se rodila,a ne da mi se pojavljuje kad ne treba. Kada je baka preminula ja sam mu se javila i tražila da dođe, ali smo ušli u neku raspravu i ja sam ga izbacila iz kuće. Jer ne može neko da dođe u moju kuću da mi se dernja”, rekla je nedavno Mina o svom ocu za Espreso.

Add Comment