NARUČIO DVE ČAŠE VODE, A KONOBARICI OSTAVIO BAKŠIŠ 10.000 DOLARA: Kada je videla KO je častio usledio je ŠOK (FOTO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Studentkinja koja uz fakultet radi kao konobarica, nije mogla da dođe sebi kad je videla koliki bakšiš joj je ostavio gost koji je naručio samo dve čaše vode.

Alaina Custer iz Severne Karoline šokirala se kad joj je gost uz poruku “Hvala ti na finoj vodi” ostavio čak 10 hiljada dolara.

“Nisam mogla da verujem da je novac pravi. Ruke su mi se previše tresle da počnem da brojim, a bilo je i previše novčanica”, rekla je Alaina.

Ispostavilo se da je muškarac koji joj je ostavio novac u stvari velika Youtube zvezda Jimmy Donaldson, poznatiji pod umetničkim imenom Mr Beast. Nakon što je napustio objekat, dva druga gosta su ostala s namerom da snime konobaričinu reakciju koju će objaviti na njegovom Youtube kanalu koji prati gotovo devet miliona ljudi.

Jimmy se ubrzo vratio i objasnio zatečenoj konobarici o čemu se radi, a ona je oduševljeno izgrlila njega i njegovu ekipu.

Alaina je zadržala deo novca, ali je insistirala da ostatak podeli sa svojim kolegama.

“Ovaj je novac pravi blagoslov. Većina mojih kolega su siromašni studenti i ovaj će nam poklon mnogo pomoći”, zaključila je ona.

Add Comment