Vic Dana: Ne nosi gacice a ono …

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Dva para su sedela i igrala karte. Marku su slucajno ispale karte na pod.
Kada se sagnuo ispod stola da ih pokupi primetio je da Petrova supruga Marija ne nosi gacie! Sokiran onim sto je video Marko udari glavom o sto i zacrvene se u licu. Kasnije kada je Marko otisao u kuhinju da uzme neko osvezenje Marija je dosla za njim u kuhinju i pitala ga:

Da li si video ispod stola nesto sto ti se svidelo?”Marko odgovori: “Pa jesam…” Marija mu rece: “Mozes to imati, ali ce te kostati 100 evra.”Nakon minut dva Marko joj rece da je zainteresovan.Marija mu rece da Petar radi petkom poslepodne i da moze doci kod nje u petak oko 14h.

Petak je dosao i Marko je otisao kod Marije oko 14h, kako su se i dogovorili.Nakon sto joj je dao 100 evra, otisli su u sobu i imali se*s par sati.Nakon toga je Marko otisao.Petar se vratio sa posla oko 18h i upitao Mariju: “Da li je Marko dolazio, dok sam bio na poslu?”“Jeste!” sokirano odgovori Marija.”Svratio je na par minuta.

Da li ti je dao 100 evra?” upita Petar“O ,on zna!” pomisli Marija i bezvoljno mu odgovori: “Jeste, dao mi je 100 evra.”“Super” odgovori Petar“Bio je do mene jutros da mu pozajmim 100 evra,rekao je da ce u povratku svratiti do nas kuci da mi ih vrati. Dobro je imati prijatelja kome mozes verovati.

Add Comment