SVET BRUJI O PRETUŽNOJ SLICI MAJKE OVOG DEČAKA! Mukica je POZVAO ceo razred na RODJENDAN a onda je USLEDILO OVO! FOTO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Sav srećan pozvao je ceo razred na rođendan, ali se NIJE POJAVIO NIKO: Njegova majka objavila je PRETUŽNU SLIKU, a onda je priča dobila NEVEROVATAN EPILOG!

Maleni Tedi Mazini iz Arizone sa nestrpljem iščekivao je svoj šest rođendan, a na proslavu u piceriji pozvao je sve učenike iz razreda – tačno 32 deteta

Njegova mama Sil očekivala je bar desetak Tedijevih vršnjaka, kao i njihove roditelje, ali se na kraju nije pojavio baš niko! Sil je za tamošnje medije ispričala kako je znala da neće svi doći, s obzirom da su joj neki roditelji unapred javili da su sprečeni, ali da ovako “tragičan” ishod nikako nije očekivala.

“Završila sam sa zabavama za neko vreme”, prokomentarisala je.

Tako je ovaj šestogodišnjak dobio čestitke iz različitih krajeva Amerike i sveta, a stigli su mu i brojni pokloni, kao i reči utehe i podrške.

Međutim, najveći poklon dobio je od od košarkaškog tima Finiks – oni su Tedija pozvali kao počasnog gosta na svoju utakmicu protiv Lejkersa.

“Šta kažeš da proslavimo s hiljadama ljudi kod nas? Karte su tvoje, Tedi, čujemo se uskoro”, napisali su na Tviteru, te možemo da zaključimo da je ova priča ipak imala srećan kraj.

“Hvala vam ljudi. Tedi je vrlo uzbuđen i srećan zbog vaših poruka”, napisala je njegova majka nakon čitave bure na Internetu.

Add Comment