NEMA SRBINA KOJI NIJE DOZIVAO NJENO IME U SNOVIMA: Kada budete videli kako DANAS IZGLEDA ima da se ZATRESETE

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Italijanka Sabrina Salerno osamdesetih godina zapalila je čitav svet svojom pojavom.

Ona je otpevala čuveni hit “Bojs, bojs, bojs”, a najviše pažnje privukla je zbog spota u kom se u kupaćem brčka u bazenu.

  • Cela priča se krije iza te majice. Video spot je snimljen za 15 minuta – rekla je Sabrina jednom prilikom, prenosi Blic Žena.

Kako je priznala, prvobitna ideja bila je da snimi kratak prilog za jednu emisiju, a ne spot.

-Ja uopšte nisam videla fotografije sa snimanja, a kada sam ih videla, bila sam jako ljuta na reditelja. Rekla sam mu da mi se previše vide grudi – dodala je ona tada.

Upravo ove fotografije i snimci su je i proslavili, postala je s**s simbol Italije, a jedan francuski magazin ju je proglasio najlepšom ženom sveta.

Njeno bujno poprsje uvek je bilo u prvom planu, što se do danas nije promenilo, a ona tvrdi da nikada nije imala buran ljubavni život.

-U životu sam imala tri muškarca, ostalo nije bilo ništa. U osamdesetim sam bila površno poželjna, ali tada je u mom životu postojala praznina – izjavila je Sabrina, prenosi pomenuti medij.

Sabrina je već 28 godina u ljubavi sa italijanskim biznismenom Enrikom Manotijem kog je upoznala 1994. godine, a venčali su se 2006.

Ona se i danas bavi modelingom, a vodi i jednu poznatu emisiju na italijanskoj televiziji.

Kada je vide, mnogi komentarišu da deluje kao da nije ostarila ni dan, a svoj izgled i vitku liniju održava vežbanjem i do četiri puta nedeljno.

Uz to, zdravo se hrani i iz ishrane je gotovo potpuno izbacila ugljene hidrate.

Add Comment