ŽENA MU JE OSTALA TRUDNA A ON NIJE MOGAO DA BUDE OTAC: Svi su ostali u ČUDU kada su saznali ko joj je NAPRAVIO DETE

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Jedan muškarac je saznao da mu je žena trudna, ali nije mogao da poveruje u to.

On je sam znao da je na vazektomiji, a onda je usledio šok za sve.

Ova priča se desila pre nekoliko godina, a u nastavku pročitajte šta se odigralo.

Muškarac je uzeo uzorak njene mokraće iz kupatila i šokirao se rezultatom. Test na trudnoću je bio pozitivan iako je on bio na vazektomiji!

Naime, on i njegova supruga već imaju troje male dece pa su odlučili da on podveže semenovode jer nisu želeli da imaju više dece, niti da koriste kontracepciju.

Međutim, osam meseci nakon operacije ona je ostala trudna. Ona nije imala pojma ali on je pretpostavio da je trudna. Često je bila umorna, povremeno je osećala mučninu, počela je da jede više nego pre… Prošao je to već tri puta pa je odlučio da u tajnosti sazna o čemu se radi i kupio je test.

Nakon što je bio siguran da čekaju dete, zapitao se kako je to moguće.

Setio se da nikad nije otišao po nalaze nakon vazektomije. Posetio je lekara koji je obavio zahvat, a ovaj mu je“mrtav hladan“ rekao da zahvat nije uspeo i da su zaboravili da mu jave. Vratio se kući šokiran, ali i srećan – dobiće još jedno dete. Odlučio je da ćuti i da supruzi priredi iznenađenje kada dođe kući. Sve je snimao kamerom. Na stolu ju je dočekao pozitivan test i poruka: – Za mamu moje bebe: Ako si se ikada zabrinula da će život biti dosadan, stavi taj strah na stranu jer si sada majka četvrtog deteta. Ona je bila u totalnom šoku. Rasplakala se od sreće i zagrlila ga.

Add Comment