Vic Dana : Što si onako vri*tal….

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Zašto si sinoć onoliko vrištala?Bilo je predivno, sekali smo se svuda čak i na stolu!Sledeće veče, svekrva predloži mužu da se i oni krenu na stolu, on pristane i u pola posla na stolu počne da vrišti, a žena ga začuđeno gleda i pita: Što ti bre vrištiš, ja bih valjda trebala da vrištim?

Muž:I ti bi vrištala da su ti jaja u fijoci…

Želim da podelim sa vama kako sam spasila svoj brak, možda nekome pomogne. Imala sam ružnu naviku da se svađam za svaku sitnicu i da istresam nervozu na muža. Onda sam uvela sebi pravilo da ćutim 24h. Znači ako mi nešto zasmeta, zadržim to za sebe 24h i ako mi smeta i naredni dan, mirno porazgovaram sa mužem o tome. Ako zaboravim do sutra šta mi je smetalo, znači da nije ni bilo vredno pomena.

Radim u prodavnici brze hrane, i oko 1 posle ponoći su prišla 3 mladića da poruče. Vidno pijani, konstantno su dobacivali, svađali se, pretili. Jedan momak je stajao sa strane, nije se mešao, i samo posmatrao sve. Kada je situacija izmicala kontroli, prišao je i pitao momke da li su za pivo, na šta su za divno čudo odgovorili potvrdno.

Seli su u ćošak bašte, i više nisu reč rekli. Momak je uredno platio njihov i svoj račun, i ostavio dobar bakšiš. Kada su se razišli, prišao je i rekao “izvinjavam se u ime ovih klinaca”, i otišao. Po svemu sudeći, ne poznaju se. Za neke je ovo sitnica, ali meni zaista znači puno jer sam ostala pošteđena dalje rasprave i eventualnih problema.

Add Comment