Vic Dana :Oće da je rastur….

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Oženio se Pirocanac i sad kao prva bracna noc, izlazi on okupan iz kupatila ku*ac vaga za njim, gleda se pred ogledalom i kaže:ŽENO, SAD CU DA TE RASTURIM”…. Ona mu odgovara: -” IH, CEO PIROT NIJE ME RASTURIO, TI LI CE ME RASTURIŠ!”

Prijatelj mi je posve odlijepio za kolegicom s faksa, ne vidi nikoga u sobi osim nje, kad ona nešto priča, on se potpuno izgubi. Svima nam je popio mozak pričom koliko je ona divna – rekao je svima u društvu osim njoj. A ona štreberića, najbolji student, pametna za sve, ali ne i za ovo. Samopouzdanja nigdje, kad sam joj kroz šalu nabacio da bi mu se mogla svidati, zbunjeno je rekla da je on samo bio kulturan.

Ne mogu ih više gledati koliko su oboje smotani, ovaj moj veliki frajer ne zna za sebe kraj nje, a ona pametnica, pa kao bez mozga. Pojedoše mi živce njih dvoje, samo da ih konačno sparim, pa mogu miran umijeti. Doduše, bit će mi i vrijeme, ovim tempom će se spetljati u staračkom domu.

Ukazala mi se prilika da budem MAMA I to sada sa 20godina.. Ne mogu lagati. Prestrašila sam se ali isto tako sam na neki način željela to.. Jer cijelo djetinjstvo i školovanje govorim kako jedva čekam imati obitelj. Ali nisam mogla izdržati. Napravila sam ono što sam najmanje željela. Pobacila sam. Ne zbog sebe, već moje obitelji s kojom opet ne pričam (zbog dečka) Takoder i zbog dečka .

Nisam željela priuštiti još jedno razočaranje A dečko.. Ne mogu reći da je on taj jer nije. Previše neozbiljan sa 27. God. Bez stalnog posla i do svega mu je samo ne do ozbiljnosti Ljudi nemogu vam opisati ovu bol koju proživljavam. Nemojte nikome nikada dati da odlučuje umjesto vas jer vjerujte mi pokajati ćete se pošlje.

Add Comment