IZA USPEHA KRILA SE TUGA: Mališu iz serije “Moj rođak sa sela” svi znate, evo šta se desilo po ZAVRŠETKU SNIMANJA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Lazara Dubovca svi pamte po ulozi Mališe u serijalu “Moj rođak se sela”.S glumom se prvi put susreo kao dečak kada je bio član omladinskog pozorišta “Dadov”, a potom odlučuje da upiše Akademiju umetnosti u klasi profesorke Mirjane Karanović. Snimanje popularne serije danas mu je u najlepšoj uspomeni.

S glumom se prvi put susreo kao dečak kada je bio član omladinskog pozorišta “Dadov”, a potom odlučuje da upiše Akademiju umetnosti u klasi profesorke Mirjane Karanović. Snimanje popularne serije danas mu je u najlepšoj uspomeni.

Prvu sezonu serije snimali smo 2007. godine, a drugu 2010. Evo sada se ponovo reprizira i ponovo je isto – gledanost je veća u repriznim terminima od mnogih domaćih serija koje se premijerno emituju na televiziji. Kada smo je snimali, bio sam mlad, imao sam 24 godine i kada se snimanje završilo, bio sam nesrećan.

Lazar Dubovac je do sada igrao u više od 15 predstava, a njegov glas možemo čuti u sinhronizaciji animiranih filmova iz serijala “Priča o igračkama”. Imao je manju ulogu u popularnim serijama “Urgentni centar”, “Žene sa Dedinja” i “Beležnica profesora Miškovića”.+a<

Add Comment