TEŠKA SUDBINA MINIMAKSOVOG SINA, SAHRANIO SVE NAJBLIŽE: A onda je stigla NAJGORA dijagnoza FOTO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Najpopularniji televizijski voditelj Jugoslavije, Milovan Ilić Minimaks, koji je preminuo 2005. godine, iza sebe je ostavio troje dece. U prvom braku dobio je sina Igora, dok je sa drugom suprugom Biljanom imao Vladimira i Anu.

Ipak, ni sinovi, a ni ćerka, nisu pokazali želju da krenu njegovim putem.

Široj javnosti najpoznatiji je Vladimir, koji je objavio 11 muzičkih albuma. Sarađivao je sa brojnim reperima, a uspešno se bavio i video produkcijom.

Minimaksov sin danas je u srećnom braku.

Mada je uvek negovao imidž “žestokog momka”, Ila je zapravo romantična duša, što je i dokazao objavom na Instagramu, povodom desetogodišnjice braka sa suprugom Vesnom.

“11. 11. 2002. godine. Datum poznat kao naša svetinja. Zapisan na burmama da se zauvek zna,” poručio je.

Video snimak sačinjen od zajedničkih fotografija iz porodičnog albuma, pratila je pesma posvećena voljenoj Veki, u kojoj joj poručuje da je jedina i da je voli najviše na svetu.

Vladimir Ilić Ila proživeo je brojne teške trenutke – izgubio je roditelje, neke bliske članove familije, a 2014. godine operisao je tumor na pljuvačnoj žlezdi. Najveću podršku pružala mu je supruga Vesna.

Ja sam, nažalost, sve sahranio. Ne bih baš o tome da pričam, ali bukvalno sve. Imam sestru, ženu i sestrića – rekao je u intervjuu za Kurir.

Add Comment