SVI OSTANU ZABEZEKNUTI KAD VIDE KO JE MAJKA SANJE VUČIĆ: Sigurno niste znali da je OVA PEVAČICA nju RODILA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Majka bivše članice grupe “Hurricane”, Sanje Vučić, takođe je pevačica, a sada su na društvenim mrežama isplivale njene stare fotografije.

Nije tajna da Sanja potiče iz muzikalne porodice i da su njeni roditelji takođe muzičari. Kako je navodila oni se bave narodnom muzikom, pa je uz njih i savladala taj repertoar.

Mlada pevačica često ume da istakne kako joj je mama najveća podrška u svemu. Jednom prilikom je i Mevlida Vučić rekla kako je jako ponosna na svoju ćerku

Koliko sam ponosna na moje dete toliko sam i ponosna na moje Kruševljane, jer sam videla koliko je podržavaju – rekla je svojevremeno Mevlida Vučić za “Novosti”.

Inače, korisnici društvenih mreža nisu ostali imuni na atraktivni izgled Sanjine majke, te su komentarisali kako majka i ćerka liče kao jaje jajetu.

Podsetimo, Sanja Vučić ima brata za kojim su poludele sve žene! Njegov svaki mišić na telu je izvajan, a uz šarmantan izgled je neodoljiv prpadnicama lepšeg pola.

Sa druge strane, Miloš Vučić (34) se bavi veoma ozbiljnim poslom. Završio je stomatologiju i trenutno radi u marketingu jedne farmaceutske kompaniji.

– Često mi prilaze ljudi na ulici, prepoznaju me i to mi se dopada, moram priznati. Neki od njih me znaju kao Sanjinog brata, pa me pitaju kada će nova pesma, da li mogu da je pozdravim, to me malo opterećuje, ali bude pohvala i na moj račun – rekao je Miloš za medije.

Add Comment