SMS: Devojka mu javila da dođe brzo jer je vrela, a onda mu napisala nešto što NI U SNU NIJE OČEKIVAO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Jedne zimske večeri uspešni ruski poslovni čovek blizu šezdeset godina pokupi u noćnom klubu mladu perspektivnu manekenku. Posle prekrasno provedene večere u najluksuznijem restoranu, povede je u pozorište. Nakon toga svrate na šampanjac u njegovu vilu u centru Moskve. Nakon celonoćnog vođenja ljubavi ujutro njegovim privatnim avionom odlete u šoping u Pariz. Te večeri, po povratku iz Pariza, na putu od aerodroma do njegovog stana na dva sprata biznismen naredi vozaču da zaustavi auto usred pustog polja pokrivenog snegom.

Povišenim glasom naredi manekenki: – Napolje iz auta i napravi sneška!
– Ali imam samo tanku novu francusku haljinicu i štikle, smrznuću se! – protestuje manekenka.
– Pravi sneška ili ću te uiti, razumeš da mi to ne bi bilo ni prvi ni poslednji put… – oštrije će biznismen.

Preplašena manekenka, sva u suzama izađe iz auta i napravi sneška. Svu smrznutu biznismen je ponovo primi u limuzinu, odvede u stan, zagreje u sauni, izmasira mirisnim uljima i okrepi šampanjcem i kavijarom. I naravno, opet vođenje ljubavi celu noć.

Ujutro, za vreme doručka koji su im sluge donele u postelju, perspektivna manekenka upita biznismena:
– Pokazao si mi svoju moć i bogatstvo, sve je bilo prekrasno, ali molim te, objasni mi zašto sam ti morala napraviti sneška?
– Draga moja, svestan sam da nisam u cvetu mladosti i da si imala, a i da ćeš imati takvih kao ja ili boljih – na stotine. Stoga bi me zaboravila već sa sledećim ljubavnikom, ali Sneška ćeš, dušo, pamtiti ceo život!

Add Comment