POREKLO MILJANE KULIĆ ĆE VAS BACITI U FRAS: Frapiraće vas ovi podaci

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Miljana Kulić je rijaliti zvezda. Postala je poznata po tome što je navodno proganjala „Zvezde Granda“ koje su joj dale nadimak Gonič. Produkcija Happy televizije je to smatrala dovoljnom kvalifikacijom da joj obezbede učešće u rijaliti programima „Maldivi“, „Parovi“ i „Zadruga 2“.

Odrastanje i obrazovanje.

Njeni otac i majka su Siniša i Marija Kulić, a ima i mlađe sestre Tijanu i Anu. Sestra Tijana studira na ekonomskom fakultetu u Nišu, a o Ani nema dostupnih informacija.

Cela porodica joj živi u Nišu. Miljana je završila osnovnu školu u Nišu, a nakon osnovne završila je srednju pravno-birotehničku školu. Bila je dobar ali problematičan učenik.

Miljana je i ranije bila poznata kao problematična osoba, a u prilog tome govori činjenica da je promenila nekoliko osnovnih i srednjih škola. U Pravno-birotehničkoj školi je pretila da će se ubiti ako joj profesor ne zaključi ocenu koju je želela. Miljanin stil odevanja i šminkanja je veoma upečatljiv pa i na taj način želi da privuče pažnju. Nosi kratke stvari koje više otkrivaju nego što pokrivaju i visoke potpetice.

Početkom 2015. godine je ušla u rijaliti „Maldivi“ kao najzabavnija učesnica. Međutim, tamo se zadržala samo šest dana, a televizija Happy je izdala saopštenje da je izbačena jer se nije snašla u zatvorenom prostoru.

Krajem iste godine je ušla u „Parove“. Uplašila je starletu Mimi Oro koju je posmatrala dok je spavala, a pevaču Igoru Iksu je mazala šampon po licu.

Malo je poznato o Miljaninom životu izvan rijalitija. U rijalitiju Parovi bila je u vezi sa Ivanom Marinkovićem i iz te veze joj se rodio sin Žarko u julu 2018. godine. U Zadruzi 2 krajem 2018. godine je ušla u romantičnu vezu sa di-džejom Lazarom Čolićem Zolom, gdje je ponovo ostala trudna.

Rođena je u Nišu 1993. godine gde i živi i ima tačno 28 godina.

Kulićeva je dugo bila sa Lazarom Čolićem Zolom sa kojim je imala buran odnos, te su se neretko u rijalitiju tukli, svađali, mirili, a zbog njega je na kraju i izbačena iz Bele kuće. Njena majka Marija od samog početka protivila se njihovoj vezi, ali je Miljana ipak ostala u vezi sa Zolom, da bi na kraju shvatila da ju je samo iskorišćavao zbog novca i opstanka u Zadruzi.

Ona je sa njim započela vezu pred kamerama rijalitija, baš kao i sa Ivanom Marinkovićem sa kojim je zatrudnela u “Parovima” i dobila sina Željka. Miljana se nije libila da ima odnose pred kamerama, pa su je tako gledaoci mogli videti u raznim pozama sa svojim partnerima.

Ipak, njena veza sa Ivanom nije potrala, te je nakon toga imala još mnoge partnere. A u istom rijalitiju jednom prilikom bila je sa Mladenom Vuletićem, međutim, on nije želeo vezu sa Kulićevom, koja mu je očigledno bila samo avantura.

Takođe, Kulićeva je u Zadruzi imala još jednu romansu sa cimerom Danijelom Višićem. Njemu je majka javno zapretila da će se porodica odreći njega ukoliko ne raskine sa Nišlijkom.

  • Došao sam kući gde su mi vrata zatvorena, pa sam morao da odem u hotel. Tako je ispalo, roditelji su razočarani – pričao je tada bivši zadrugar.

Rijaliti zvezda imala je i brojne veze sa muškarcima koji nisu bili poznati javnosti, a sa nekima od njih redovno je objavljivala fotografije na društvenim mrežama.

Kako prenosi pomenuti list, jedan od njih je i Marko Radisavljević, fudbaler iz Brusa koji je imao 25 godina kada su se smuvali, ali su ubrzo i raskinuli.

Miljana je još jednog momka predstavila javnosti, a u pitanju je bio izvesni Slađan, za kog je tvrdila da je ludo zaljubljena u njega, prenosi takođe pomenuti list.

Imam novog dečka, zove se Slađan. Ima 32 godine i sa njim sam mesec i po dana. Možda svi misle da nisam devojka za ozbiljnu vezu, međutim, on me je mnogo zavoleo i ja njega i sada smo zajedno… Deset godina je stariji od mene. Uvek sam volela ozbiljne muškarce, a ne klince, jer mi treba neko stariji ko će voditi računa o meni. Odličan nam je seks. Ja sam sramežljiva u seksu, on dominira – govorila je Miljana tada, međutim, ubrzo je usledio raskid.

Pre nekoliko godina, Kulićeva je nakon izlaska iz rijalitija objavila sliku sa dečkom za kojeg je napisala da je u emotivnoj vezi i to posle samo pet dana poznastva.

Našla sam momka. Zove se Mihajlo i lepo mi je sa njim. On u avgustu puni 38 godina, sposoban je, radan, vredan i dobar čovek. Družili smo se četiri dana, a petog smo se smuvali – rekla je Miksi.

Pevač Bojan Tomović isto je tvrdio da je bio sa Miljanom u vezi, a njihove prepiske ugledale su i svetlost dana. Kako prenosi pomenuti list, on je nekoliko puta prespavao kod nje u Nišu, a navodno je mislio i da je otac njenog deteta kada je Miljana saznala da je trudna.

Izvesni Mile Mirković iz Krčedina za pojedine medije je ispričao da je navodno imao sa Miljanom odnose i da je tokom njene trudnoće mislio da nosi njegovo dete.

Ona je sada u vezi sa Bebicom, koji je spreman da joj oprosti apsolutno sve kako bi ostao sa njom.

Podsetimo, Miljana je pre nekoliko godina uhodila pevače, a među njima su bili i Mišel Gvozdenović i Darko Lazić, Mišel je čak i ušao u Zadrugu i suočio se sa njom, a Miljana je tokom tog perioda neprestano jurila pevača, a jednom ga je čak na silu i poljubila.

Add Comment