“ŠIRILA SAM NOGE STALNO, DAVALA…” Milica Dabović frapirala sve ŠOK priznanjem

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Milica Dabović je iznela neke detalje iz svog života koje do sada nismo znali, a tom prilikom je otkrila i gde je pravila greške u prošlosti, kada su u pitanju muško – ženski odnosi.

Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, volela, davala i sve na sve što postoji, i onu su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam želela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog deteta, ali u tome nisam uspela.

Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dve ruke i dve noge a igrao si samo košarku i npravio ti pakao od života drugačije sada razmišljaš, tako da da li bih sada isto ja to radila, ne bih. Da li sam ja danas takva? Nisam – rekla je Milica Dabović u emisiji Magazin In.

Milica takođe misli da ako se muškarcu ne udovolji u braku da će onda on naći drugu.

  • A imaš i to, ako im ne daš prvi put on će otićo i i naći će drugu. Naći će nekog gde će da se isprazni – dodala je Dabovićeva.

Podsetimo, bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je odlučila da otvori popularnu društvenu mrežu “OnlyFans” na kojoj devojke i muškarci prodaju svoje intimne fotografije i snimke.

Add Comment