KRIMINAL MU JE BIO U KRVI, A ŽENE SU GA OBOŽAVALE: O njegovoj PORODICI Srbija je brujala, danas je NEPREPOZNATLJIV

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Imidž hrabrog, odvažnog i nedodirljivog, a finasijski dobro potkovanog, koji su imali žestoki momci, svakoj devojci koja je bila s njima u vezi i te kako je prijao.

Pod lupom javnosti je bio i ovaj muškarac, kako tad, tako i sad, samo je promenio stil života.

Fejsbuk stranica “Legende devedesetih” objavila fotku na kojoj je i Karađorđe Subotić, a možemo da vidimo da je jasno zbog čega su žene toliko ludele za njim u tom periodu.

Slika je nastala pre više od 20 godina i na njima se Subotić nalazi sa još nekoliko žestokih momaka.

On je postao poznat domaćoj javnosti zbog povezanosti sa “žestokim momcima sa beogradskog asfalta”, a otkad je njegova bivša supruga Ljuba Pantović ušla u rijaliti šou-program “Farma” cela porodica se našla pod lupom medija.

Naime, dok je ona boravila na imanju u Lisoviću, njihova ćerka Aleksandra je zatrudnela sa majčinim tadašnjim emotivnim partnerom, što je izazvalo čitav niz porodičnih sukoba, koji su, u manjoj ili većoj meri, rešeni pred kamerama rijaliti šou-programa “Parovi” i “Zadruga”.

Inače, Karađorđe u to vreme još nije upoznao svoju buduću, a sada bivšu suprugu Ljubu Pantović, s kojom je dobio dve ćerke – Aleksandru i Goranu. Verujemo da ovaj žestoki momak nije ni sanjao da će se jednog dana obresti u rijalitiju i na taj način zarađivati novac. Posebno nije očekivao da će u isti ući i pola njegove porodice – bivša žena, ćerka Aleksandra, a svojevremeno i brat Srboljub Subotić.

Nakon što je završio u zatvoru Kaluđericu je „preuzeo“ Aleksandar Čabarkapa, bivši dečko Ljube Pantović, a potom i Aleksandre Subotić sa kojom ima ćerku Magdalenu. Rivalstvo između Subotića i Čabarkape traje dugi niz godina, a sa beogradskih ulica se tokom rijalitija preselilo na TV ekrane i u štampane i elektronske medije.

Podsetimo, Karađorđa je široki auditorijum upoznao kao bivšeg supruga Ljube Pantović i oca Aleksandre Subotić, a u jednom periodu se i on sam pojavio pred kamerama rijalitija “Parovi” i “Zadruga” ne bi li isterao porodične odnose na čistac.

Karađorđe se nakon toga povukao iz javnosti, premda povremeno ume da prokomentariše dešavanja vezana za članove svoje porodice, ali oni koji ga prate na društvenim mrežama mogu da vide da je, nakon turbulentnog perioda, našao zajednički jezik sa ćerkom, te je posvećeni deka svojim unucima.

Subotić danas izgleda znatno drugačije budući da je pustio brkove i bradu, što možete videti na fotografiji u galeriji.

Add Comment